Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: segítünk, mit főzz, ha ötlet híján vagy

Ha fogytán vagy az ötleteknek, hogy mit főzz egy egész hétre, válassz fogásokat csillagjegyed alapján - a tavasz motivációjával!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Köszöntse a tavaszt nagyon friss, kivételesen húsmentes salátákkal, a szervezeti is megköszöni majd:

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A tavaszt most rendhagyó, friss főzelékekkel köszönti:

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A soványabb húsokra szavaz, köretként pedig jöjjenek a friss saláták, zöldségek!

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör és nagy szív jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat – kevés halat esznek, ezt érdemes pótolni! 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Nagyon leveses, használja ki az egyre szélesebb zöldségválasztékot! 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Egyre többször készít egészségtudatosabb édességeket:

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Rendíthetetlenül szereti a magyaros fogásokat, csak a zsírral vigyázzon!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Ebbe a természetbe elkel néha az édesség, egyik kedvencük nem meglepő módon a csokoládé:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus. A rákok szeretnek nagyokat reggelizni, ha tehetik. Őrizzék meg ezt a jó szokásukat:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Az egytálételek a család kedvencei, mindig bevetheti őket:

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együtt érző lélek. A torta és sütemény elmaradhatatlan kellékek náluk, főleg a hosszúhétvégén:

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Gyors fogásokra lesz ideje, mert sok a dolog. Ne ragadjon le a tésztáknál!

ÉS EZEKET LÁTTAD?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!