Mit főzzek ma? Fűszeres karalábéleves, muszaka és csokis tekercs éltet
Nem kell letennünk a voksot csak egy fogás mellett, készíthetünk rögtön három különbözőt: fűszeres karalábélevest, ízes muszakát és csokis tekercseket.
NosaltyNem kell letennünk a voksot csak egy fogás mellett, készíthetünk rögtön három különbözőt: fűszeres karalábélevest, ízes muszakát és csokis tekercseket.
NosaltyIsmerős ízekkel, olaszos fűszerekkel és isteni aromákkal támad a mai menünk. Lesz itt tárkonyos legényfogó leves, milánói makaróni és kávés keksz is.
NosaltySzuperfincsi menüsor, melyben a gomba, a zöldbab, a sertéshús és az áfonya a főszereplő.
NosaltySzupergyorsan elkészíthető fogásokkal jelentkezünk, hogy minden másra is jusson ma időd.
NosaltyEgy igazi tavaszi menüvel készültünk neked mára: klasszikus minestrone leves, zöld istennő tészta spárgával és borsóval illetve sütés nélküli epres túrótorta vár reád.
NosaltyFantasztikus fogások, klasszikus és új ízek várnak ma is. Jöjjön egy krémleves póréhagymából, egy kiadós vörösboros marhapörkölt másodiknak és zárásként fanyaran édes, citromos palacsinta.
NosaltyHétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltyA mai menü tele lesz olyan fogásokkal, melyben helyet kapnak a tavasz csodás alapanyagai.
NosaltyIndítsuk az ebédet egy könnyed, de laktató szárzellerkrémlevessel, amit kövessen szaftos, tunkolható, paradicsomos-babos csirkeragu, a sort pedig almavajjal csavart csigák zárják.
NosaltyKerüljön ma az asztalra egy finom karfiolleves, egy különleges olasz rakott tészta és egy klasszikus túrófelfújt.
NosaltyIrány a riviéra, ezúttal a francia! Nem levesezünk ma, jöhet a foszlós croissant, a csodásan gazdag saláta és még az epres tiramisunknak is marad hely!
NosaltyMivel hétfő van, így olyan fogásokkal készültünk, melyek szupergyorsan elkészülnek.
NosaltyEzen a napon nem magyaros és nem olaszos, hanem közel-keleti és indiai ízek köszönnek vissza a tányérjainkon. Velünk tartotok?
NosaltyTejfölös borjúragulevest főzünk ebédre, amit házi túrós csusza követ jó sok pörccel megszórva, desszert gyanánt pedig áfonyás-tejberizses süteményt falatozhatunk.
NosaltyEzek a gyönyörű megjelenésű, rózsaszín virágú díszfák és díszcserjék pompázatossá varázsolják a kerted hangulatát.
NosaltyNagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.
Kormos LiliA visszahúzódó hajvonal és azt ezt okozó hajhullás gyakoribb, mint gondolnánk: körülbelül az összes férfi 50%-át érinti élete valamely pontján, sőt, ritka esetben a nőknél is megjelenhet.
Szabó AnnaNem kell letennünk a voksot csak egy fogás mellett, készíthetünk rögtön három különbözőt: fűszeres karalábélevest, ízes muszakát és csokis tekercseket.
Csupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
Egyre több kertben láthatjuk ezt a gyönyörű fehér dísznövényt, mely egyáltalán nem véletlen. Több oka is van annak, miért rajonganak ennyire érte.