Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Klasszikus bruschetta

Klasszikus bruschetta
Klasszikus bruschetta
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az olaszok nemzeti étele, amit mi is bármikor elkészíthetünk 10 perc alatt!
Friss nyári falatok, amiből sosem elég! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret felszeleteljük, meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, és egy fél gerezd fokhagymával megdörzsöljük. Mehet a sütőbe, 200 fok, 5-10 perc.
  2. A zöldségeket apró darabokra szeljük, a fokhagymát és a bazsalikomot pedig aprítjuk.
  3. Egy tálba öntjük a felkockázott paradicsomot, a hagymákat, a bazsalikomot, az oregánót, sót, borsot és egy löttyintés olívaolajat.
  4. Összekeverjük, és a sütőből frissen kivett kenyérszeletekre helyezünk kb. 1-1 evőkanálnyit.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 83
össznézettség: 62 948
elküldve: 4
receptkönyvben: 277
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
957 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

olasz pirítós, paradicsomos bagett

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

330
bagett 25 dkg
olívaolaj 0.7 dl
fokhagyma 2 gerezd
vöröshagyma 1 közepes db
bazsalikom 8 levél
paradicsom 4 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 1 ek