Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Török siskebab nyárson

Török siskebab nyárson
Török siskebab nyárson
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A saslikok a grillpartik alapdarabja, ezért csavartunk egyet a dolgon, és házi készítésű török fűszerkeverékkel bolondítottuk meg a marhahúst!
A végeredmény? Kívül ropogós, belül puha, nagyon fűszeres falatok. :)
 

Forradalom a folteltávolításban - Vanish Gold Oxi Action 

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cikkekre vágott hagymákat, és a petrezselymet aprítógépbe dobjuk, majd ledaráljuk.
  2. Hozzáadjuk a darált marhahúst, a beáztatott, majd kinyomkodott zsemlét és a fűszereket, és ledaráljuk.
  3. A masszából kisebb gömböket gyúrunk, majd henger formájúvá sodorjuk őket. Ráhúzzuk a nyársakra, majd minden oldalát néhány percig grillezzük.
  4. Friss bulgursalátával tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 534
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1096 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: török
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

török saslik

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sziszaaa93
sziszaaa93 Fri, 2017-08-18 18:26

Hol lehet beszerezni a szumákot? Vagy esetleg mivel lehet helyettesíteni? Nagyon sok helyen jártam és sehol nem ismerték.

150
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
petrezselyem 1 csokor
darált marhahús 70 dkg
zsemle 1 db
0 ízlés szerint
szegfűbors 1.5 ek
cayenne bors 0.5 ek
kardamom 0.5 ek
szumák 2 kk
fűszerpaprika 0.5 ek
szerecsendió 0.5 ek