Utazás

Heti Menü – 7 nap alatt elhozzuk a karácsony és...

Ez a hét dúskál az ünnepnapokban: hivatalosan ugye pont hétfőn indul a karácsony, vasárnap pedig elérkezünk szilveszter napjához. Csak győzzük energiával a főzőcskét és gyomorral az evészetet! Boldog ünnepeket kívánunk nektek ezekkel a csodás ételekkel!

Nosalty

3 ok, amiért ne pakolj a hűtő tetejére

A hűtőszekrény teteje kívánatos tárolóhelynek tűnhet, azonban a szóbeszéd úgy tartja, hogy jobb, ha nem oda pakolunk. Lássuk, miért jobb, ha szabadon hagyjuk a frigó tetejét, a saját érdekünkben! Otthon Tippünk:

Balogh Lilla

Ebédmenük 5000 forint alatt, amiket imádnak a budapestiek

Az ebédmenü az egyik legjobb dolog, amivel egy étterem előrukkolhat. Megvillantani a konyha stílusát és a séf tudását, de olcsóbban és szolidabb adagokban, ami után visszatérhetünk a dolgos munkanapba. Legutóbb topéttermek ebédmenüit ajánlottuk, most pedig következzen 7 olyan hely, ahol kiváló ár-érték arányban lakhatunk jól ebédidőben.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.