Legújabb cikkek

Főzz velünk savanykás, tejmentesen is krémes sóskafőzeléket

Bevallom, én minden évben alig várom a szezont, hogy elkészíthessem a sóskafőzeléket, mely összetéveszthetetlenül savanyás és kellemes. A recept nagyon egyszerű, a legnehezebb feladat a friss sóska felkutatása. A nagyszüleink generációja rendszeresen fogyasztotta, és sokan vannak olyan szerencsések, hogy saját kertjükben teremjen. Sajnos frissen csak a nagyobb piacokon kapható.

Gerzsenyi Flóra

így lesz minden pörkölt tökéletes Bíró Dániel séf szerint

Bíró Dániel a legjobb iskolát kapta: gyerekkorában Bíró Lajos konyháját ismerhette belülről, később pedig a szakma egyik legelismertebb iskolájába járt Svájcba. Tudásból tehát nincs hiány, de mit mond az ifjú séf akkor, ha nem egy ázsiai fúziós, komplex étel a téma, hanem igazi házias ízek? Bíró Daninak volt mit mondania!

Nosalty

3 tuti lángosrecept + 5 még tutibb tipp, hogy sikerre...

A lángost tejfölös szájjal falni sokan szeretik, megsütni azonban már jelentősen kevesebben: én ezt abszolút megértem, nekem a legnagyobb halálom az olajban sütés, a fröcskölés, a mindenbe belebújó szag. Talán épp ezért is hihető, ha azt mondom: az alábbi tippekkel tényleg szenvedésmentes lesz a lángossütés. Ha én túléltem, mindenki másnak is gyerekjáték lesz a projekt!

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Nyári egytálételek hússal és hús nélkül, 7...

Különleges egytálételekkel, baszk lecsóval, töltött kápiával, könnyű rakott kellel, tojásos nokedlivel, de meggy-, karfiol-, zöldség- vagy karalábélevessel is készültünk a hétre, nem is beszélve a szezonális édességekről. Áfonyás keksz, málnahab, citrompite, csokifagyi, meggyes piskóta? Nehéz lesz választani! Heti menü itt: