Fogyókúra

5 konyhai folyamat, amit megváltoztat a nyári meleg

Tüzesen süt le a nyári nap sugára, bizony még a mi kis konyhánkra is – ezekben a kánikulai hetekben észrevehetünk egy-két furcsaságot az amúgy flottul működő, megszokott főzési folyamatokban, nézzük a Napi Tipp keretében, mire érdemes odafigyelni.

Lakos Benedek

6 étel, ami segít leküzdeni a nyári torokfájást

Szörnyű érzés, amikor arra ébred az ember, hogy fáj a torka. Ennél már csak az a rosszabb, ha ez egy tikkasztó nyári napon történik, ilyenkor ugyanis senkinek sincs kedve forró teával kúrálni magát. Szerencsére nem is kell, mert van más megoldás!

Nosalty

Ezek a legjobb rizsitalok – 22 terméket vizsgáltak meg

Manapság már megannyi különböző növényi tej közül választhatunk a boltokban, és nem csak a személyes preferenciák miatt nehéz a döntés. Azon túl, hogy valaki a rizst jobban szereti, mint a mandulát, érdemes figyelembe venni a termék összetevőit, ökológiai lábnyomát és tápanyagtartalmát, valamint tájékozódni az esetleges szennyeződésekről. A Tudatos Vásárlók Egyesületének terméktesztje ez utóbbira ad lehetőséget.

Nosalty

5 megbízható strandbüfé és kisbisztró a Balaton déli partjáról

Múlt hét folyamán a Balaton északi parti büféit és kisbisztróit szemléztük, most itt az idő, hogy délre induljunk, és feltérképezzük, mi a helyzet ezen a fertályon. Igaz, a szemközti, dimbes-dombos parton egészen másféle a választék, és a mai napig sok új hely debütál, de a nagyobb és legnépszerűbb strandok még mindig Somogy megyéhez tartoznak. De mit együnk errefelé?

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!