7 a hagyományostól egy kicsit eltérő főzelék

Ha unod már a menzás krumpli- és sárgaborsó-főzeléket, akkor ezek közül az újragondolt, minden jóval feldobott változatok közül válogass!

  1. 1.

    Újragondolt finomfőzelék

  2. 2.

    Főzés nélküli "tökfőzelék"

  3. 3.

    Turmixolt salátafőzelék

  4. 4.

    Halibutfilé finomfőzelékkel

  5. 5.

    Sültkelbimbó-főzelék pirított mandulával

  6. 6.

    Vöröslencse-főzelék citromos húsgolyókkal

  7. 7.

    Karfiolfőzelék ahogy szépróza készíti

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?