HETI MENÜ: a héten a BROKKOLI játssza nálunk a főszerepet
Tudjuk, hogy sokaknak puffasztó lehet, de akkor is isteni alapanyag, tele értékes hatóanyaggal...és annyira univerzális. Mutatjuk, mennyire!
NosaltyTudjuk, hogy sokaknak puffasztó lehet, de akkor is isteni alapanyag, tele értékes hatóanyaggal...és annyira univerzális. Mutatjuk, mennyire!
NosaltyA sütőtök az ősz első napjától kezdve dobogós helyezett, ami a hidegebb hónapok kedvenc alapanyagait illeti, és egészen tavaszig hódít. Főzzünk-süssünk vele a héten!
NosaltyAki a főzeléket szereti, rossz ember nem lehet. Főleg, ha a menzás lisztes-tejes-vizes változatokon is túllát, és beveti a kreativitását is! A héten főzelékezünk.
NosaltyLebbencsleves, karfiolleves, bácskai, tócsni, lecsó, van itt minden, ami egészen olcsón is kihozható, finom és laktató, a család minden tagjának...egész hétre!
NosaltyA padlizsánban sokkal több rejtőzik, mint egy padlizsánkrém: tedd levesbe, salátába, húsokhoz, rakottasokhoz. A héten vele főzünk szinte minden fogásban!
NosaltyHa nagy mozzarellarajongó a család, nyert ügyed van, mert ezen a héten midenbe beletesszük! (x)
HirdetésErre a hétre nem a nyugi lesz a legjellemzőbb, de azért próbáljátok élvezni az első sulis napokat is, mert van bennük szépség - mi ezekkel a gyors receptekkel segítünk!
NosaltyHa az olasz tészták és fogások rajongója vagy, akkor az egész hetet velünk kell töltened! Minden napra kitaláltunk valami autentikusat!
NosaltyLeves + főzelék kombóban gondolkodtunk erre a hétre, ráadásul egyik sem több, mint fél óra, ess neki - hétvégére pedig már kicsit hosszabban készülő főételeket mutatunk.
NosaltyA húsevés visszaszorítása mindenképpen jót tesz neked is, az emésztésednek és a Földnek is. Főleg nyáron, amikor sokkal könnyedebb fogásokkal is olyan jól lehet lakni!
NosaltyHa csirke, akkor nem tudunk betelni vele: téves állítás, hogy a mell üres, száraz meg unalmas, de tény, hogy a combja vagy a szárnya is izgalmas! Tartsatok velük a héten!
NosaltyNyáron mit sem ér a főzőcske, ha nem használjuk ki a júliusi-augusztusi paradicsom- és paprikaszezont! Menjen gulyásba, pörköltbe, lecsóba, töltött zöldségekbe egész héten!
NosaltyA hetet megint a félórás, gyors és fincsi fogásoknak szenteltük, főzzetek velünk!
NosaltyHa nem kívánod úgy a húst, vagy spórolnál picit, esetleg környezetvédelmi megfontolásból csökkentenéd a húsbeviteled, ez a hét te heted lesz!
NosaltyKészüljön ebédre szaftos pulykamell, mert eddig mindig csirke volt, és nem árt néha a változatosság. Készüljön szószban, besütve vagy roston: a lényeg, hogy pulyka legyen.
NosaltyKrumplit krumplival! Zöldséges főételhez, laktató sült húsokhoz, bátran nézelődjetek, burgonya köreteket ajánlunk karácsonyra!
NosaltyHogy mit ajánlunk most nektek? Egyszerű krémes süteményeket karácsonyra, hogy az isteni krémes sütiélmény meglegyen, de túl bonyolult se legyen a sütögetés.
NosaltyKreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.
Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.