HETI MENÜ: a héten a BROKKOLI játssza nálunk a főszerepet
Tudjuk, hogy sokaknak puffasztó lehet, de akkor is isteni alapanyag, tele értékes hatóanyaggal...és annyira univerzális. Mutatjuk, mennyire!
NosaltyTudjuk, hogy sokaknak puffasztó lehet, de akkor is isteni alapanyag, tele értékes hatóanyaggal...és annyira univerzális. Mutatjuk, mennyire!
NosaltyA sütőtök az ősz első napjától kezdve dobogós helyezett, ami a hidegebb hónapok kedvenc alapanyagait illeti, és egészen tavaszig hódít. Főzzünk-süssünk vele a héten!
NosaltyAki a főzeléket szereti, rossz ember nem lehet. Főleg, ha a menzás lisztes-tejes-vizes változatokon is túllát, és beveti a kreativitását is! A héten főzelékezünk.
NosaltyLebbencsleves, karfiolleves, bácskai, tócsni, lecsó, van itt minden, ami egészen olcsón is kihozható, finom és laktató, a család minden tagjának...egész hétre!
NosaltyA padlizsánban sokkal több rejtőzik, mint egy padlizsánkrém: tedd levesbe, salátába, húsokhoz, rakottasokhoz. A héten vele főzünk szinte minden fogásban!
NosaltyHa nagy mozzarellarajongó a család, nyert ügyed van, mert ezen a héten midenbe beletesszük! (x)
HirdetésErre a hétre nem a nyugi lesz a legjellemzőbb, de azért próbáljátok élvezni az első sulis napokat is, mert van bennük szépség - mi ezekkel a gyors receptekkel segítünk!
NosaltyHa az olasz tészták és fogások rajongója vagy, akkor az egész hetet velünk kell töltened! Minden napra kitaláltunk valami autentikusat!
NosaltyLeves + főzelék kombóban gondolkodtunk erre a hétre, ráadásul egyik sem több, mint fél óra, ess neki - hétvégére pedig már kicsit hosszabban készülő főételeket mutatunk.
NosaltyA húsevés visszaszorítása mindenképpen jót tesz neked is, az emésztésednek és a Földnek is. Főleg nyáron, amikor sokkal könnyedebb fogásokkal is olyan jól lehet lakni!
NosaltyHa csirke, akkor nem tudunk betelni vele: téves állítás, hogy a mell üres, száraz meg unalmas, de tény, hogy a combja vagy a szárnya is izgalmas! Tartsatok velük a héten!
NosaltyNyáron mit sem ér a főzőcske, ha nem használjuk ki a júliusi-augusztusi paradicsom- és paprikaszezont! Menjen gulyásba, pörköltbe, lecsóba, töltött zöldségekbe egész héten!
NosaltyA hetet megint a félórás, gyors és fincsi fogásoknak szenteltük, főzzetek velünk!
NosaltyHa nem kívánod úgy a húst, vagy spórolnál picit, esetleg környezetvédelmi megfontolásból csökkentenéd a húsbeviteled, ez a hét te heted lesz!
NosaltyEzek a gyönyörű megjelenésű, rózsaszín virágú díszfák és díszcserjék pompázatossá varázsolják a kerted hangulatát.
NosaltyNagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.
Kormos LiliA visszahúzódó hajvonal és azt ezt okozó hajhullás gyakoribb, mint gondolnánk: körülbelül az összes férfi 50%-át érinti élete valamely pontján, sőt, ritka esetben a nőknél is megjelenhet.
Szabó AnnaNem kell letennünk a voksot csak egy fogás mellett, készíthetünk rögtön három különbözőt: fűszeres karalábélevest, ízes muszakát és csokis tekercseket.
Csupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
Egyre több kertben láthatjuk ezt a gyönyörű fehér dísznövényt, mely egyáltalán nem véletlen. Több oka is van annak, miért rajonganak ennyire érte.