Nyár van!

A Batthyány téren újjáéledt retró Utasellátót látnod kell

Az Utasellátó Vállalat 1948-tól mindig készenlétben állt, hogy a tömegközlekedéssel utazók energiaraktárait feltöltse. Akár vonattal, busszal, hajóval vágtunk neki az ismeretlennek, egy dolog mindig ismerős volt: az Utasellátó állandó jelenléte az állomásokon. A Batthyány téren újraéledt Utasellátó megidézi a régi korok emlékét, mind a külcsínnel, mind kínálatával.

Balogh Lilla

„Azért kellett tavaly meghalni a melóban, hogy idén itt tartsunk"...

A dolgok néha nem terv szerint alakulnak, és a kétórás vonatút háromórásra nyúlik, az újságíró meg nem győz elnézést kérni az alanyától, amiért késik, és ezzel borít mindent, amit aznapra elterveztek. Mindezek után egész váratlan meglepetés volt, amikor a balatonfüredi Vasüzlet alapítója, Huszár Mátyás, a lehető legmagátólértetődőbb módon ajánlotta föl, hogy értem jön az állomásra, és elvisz az étterembe. Kalandos érkezést követően az idei Gourmet Fesztivál egyik arcával indulásról, a barátok nyújtotta biztos háttérről, mentorokról és a hely szelleméről beszélgettünk.

Kormos Lili

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!