Zsebkertem

4 növény, ami szereti, ha vízpermettel frissülhet

Ha te is szeretnél mindent megadni imádott növényeidnek, legyen szó a szoba lakójáról vagy éppen az ágyást ékesítő virágról, akkor tudnod kell, hogy vannak növények, amik kifejezetten szeretik a vízpermetet. Olvass tovább és ismerd meg ezt a 4 csodás növényt!

Balogh Lilla

4 zöldség, amit már februárban is elvethetünk

Korainak tűnhet a februári magvetés, pedig igazából nem az számít, milyen hónapot írunk, hanem a talaj állapota. Fagy- és sármentes időszakban nyugodtan kezdjünk neki az előkészületeknek, ha szeretnénk termésdús kertet a tavaszra, nyárra. Jöjjön 4 zöldség, amik már februárban jól érzik magukat a föld alatt!

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

10 zöldséges egytálétel sajttal a főszerepben

A sajtot magában, nyúlósan, ragacsosan, sütve, pirítva, mártogatósan, minden formájában imádjuk! Egy sajttal tuningolt egytálételnél pedig kevesebb jobb dolgot kívánhatnánk ebédre. Szemezgessetek az alábbi sajttal készült ételekből és készítsétek el kedvenceteket!

Nosalty

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.