Vásárlás

Miből főzzek? – izgalmas leveles zöldekkel robban be az április

Mindannyian szeretnénk egy fokkal tudatosabban táplálkozni, nem? Ennek kulcsa pedig elsősorban az alapanyagokban rejlik, amiket a konyhában használunk. A Nosalty csapatával ebben szeretnénk most mindenkinek segítséget nyújtani azáltal, hogy minden hónapban bemutatjuk az éppen aktuálisan termő/beszerezhető zöldségeket és gyümölcsöket, és a belőlük készíthető jobbnál jobb ételeket.

Lakos Benedek

A magyar gin, ami már két nemzetközi díjat is bezsebelt

Még be sem vezették a magyar piacra, de máris aranyérmet nyert a The Spirits Business Spring Tasting 2022 versenyén, és bronz medált a desztillált gin kategóriában az IWSC Spirit 2022-es megmérettetésén. Bemutatkozik a Gay Hussar, az új magyar gin, ami immár két nemzetközi díjat is bezsebelt.

Nosalty

7 nap 7 étel – Húsvéti ízekben pompázó finomságok minden...

Vészesen közeleg a húsvét, a kereszténység legnagyobb ünnepén pedig nem vonjuk meg magunktól a finom falatokat, főleg akkor, ha az elmúlt hetekben szigorú vagy éppen egy kicsit engedékenyebb böjtöt tartottunk. Ezen a héten olyan ételeket ajánlunk, amelyeket akár egy sima hétköznapon is elkészíthetsz, a recepteket azonban már érdemes lesz félretenni az ünnepi időszakra is.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 nagyon szaftos, krémes és könnyed húsétel 1 óra alatt

A lusta, de gyakorlott szakácsoknak ma már rengeteg praktika lapul a zsebükben arra vonatkozóan, hogyan lehet finom, laktató és mutatós ebédet készíteni egy óra alatt. Mi most olyan főételeket hoztunk nektek, amelyekkel nem kell sokat bajlódni, a végén azonban garantáltan mindenki megnyalja a tíz ujját.