Ennyi forinttal drágulhat a tojás darabja húsvétra
Bármennyivel is drágul, valószínűleg akkor sem fog hiányozni senki húsvéti asztaláról.
NosaltyBármennyivel is drágul, valószínűleg akkor sem fog hiányozni senki húsvéti asztaláról.
NosaltyHa már a lakás minden pontját húsvétivá varázsoltad, akkor itt az ideje, hogy a bejáratot is ünnepi hangulatba öltöztesd egy gyönyörű húsvéti ajtódísszel.
Liptai LillaMostantól különleges, nyomtatott formában is elérhetőek az online hírportál emlékezetes tartalmai. Itt a Riporter a 24.hu-tól!
NosaltyJelentős árnövekedést figyeltek meg a szakértők a tejtermékek piacán: a sok tényezőnek betudható drágulás a legtöbb sajtot, de igazából minden tejből készült élelmiszert érint.
NosaltyMindannyian szeretnénk egy fokkal tudatosabban táplálkozni, nem? Ennek kulcsa pedig elsősorban az alapanyagokban rejlik, amiket a konyhában használunk. A Nosalty csapatával ebben szeretnénk most mindenkinek segítséget nyújtani azáltal, hogy minden hónapban bemutatjuk az éppen aktuálisan termő/beszerezhető zöldségeket és gyümölcsöket, és a belőlük készíthető jobbnál jobb ételeket.
Lakos BenedekNem várt hírrel taglózta le a budapesti éttermi élet kedvelőit a Vendéglő a KisBíróhoz vezetősége: az ikonikus ételeiről ismert hangulatos étterem végleg bezár.
NosaltySok mindentől tarthatunk sütemények készítése közben, hiszen a viszonylag egyszerűnek tűnő receptek mögött bizony komoly kémia és tudomány rejtőzik. Van azonban egy olyan baki, ami miatt nem aggódunk sokat, pedig nem ártana.
Lakos BenedekMég be sem vezették a magyar piacra, de máris aranyérmet nyert a The Spirits Business Spring Tasting 2022 versenyén, és bronz medált a desztillált gin kategóriában az IWSC Spirit 2022-es megmérettetésén. Bemutatkozik a Gay Hussar, az új magyar gin, ami immár két nemzetközi díjat is bezsebelt.
NosaltyA tejföl talán a magyarok egyetlen olyan alapanyaga, ami fölött sosincs vita: mindenki imádja, és minden finomabb tőle. Ezek közül akár húsvétra is elmenthetsz pár sütireceptet!
NosaltyCsak egy csipet kell belőle, a tavaszi és a nyári gyümölcssalátákat azonban egyenesen mennyeivé teszi – mi sem gondoltuk volna, hogy a gyümölcsökkel teli vitaminbomba egyetlen konyhai alapanyagtól lesz még finomabb.
Masszi- Rigó CsillaMeglepő, de az avokádó az, ami ekkora árváltozáson esett át. Egyre több érv amellett, hogy tényleg csak akkor fogyasszuk, ha épp semmi más szezonális nem terem meg nálunk.
NosaltyVészesen közeleg a húsvét, a kereszténység legnagyobb ünnepén pedig nem vonjuk meg magunktól a finom falatokat, főleg akkor, ha az elmúlt hetekben szigorú vagy éppen egy kicsit engedékenyebb böjtöt tartottunk. Ezen a héten olyan ételeket ajánlunk, amelyeket akár egy sima hétköznapon is elkészíthetsz, a recepteket azonban már érdemes lesz félretenni az ünnepi időszakra is.
NosaltyA húsvéti ünnepkörnek rengeteg íze és alapanyaga van, amit parádésan párosíthatunk egymással. Például egy olyan kiadós melegszendvicsben, mint a croque madame. Aki még nem hallott róla, az most jól nyissa ki a fülét!
NosaltyNem kérdés, hogy a tiszta levegő rengeteget javít a közérzetünkön, ezen kívül pedig az egészségünknek is jót tesz. Szerencsére egyetlen egy készülékkel megtisztíthatjuk otthonunk levegőjét, mi pedig rögtön le is teszteltük!
HirdetésHa szamócát termesztesz otthon, egyrészt rendkívüli módon irigykedünk, másrészt jobb, ha szem előtt tartasz néhány fontos tudnivalót így május dereka táján.
NosaltyHarapnivaló édes süteményeket kínálunk. Ezúttal a trükk az extra omlós, selymes tésztához a tejföl, amit mindegyikbe belerejtettünk!
NosaltyA mai menü egészen egzotikus irányt vett, igaz, a leves inkább olaszos, de a főfogás és a desszert már Közel-Kelet felé kacsintgat!
NosaltyA krumpli az egyik legtovább elálló élelmiszerünk, de azért a végtelenségig nem tárolhatjuk a kamrában sem. Ez a 4 jel árulkodik arról, hogy már inkább a komposzton a helye.
Könnyed és laktató húsmentes menüt ajánlunk mindenkinek, aki gyorsan és praktikusan szeretné lerendezni a mai főzést.
A lusta, de gyakorlott szakácsoknak ma már rengeteg praktika lapul a zsebükben arra vonatkozóan, hogyan lehet finom, laktató és mutatós ebédet készíteni egy óra alatt. Mi most olyan főételeket hoztunk nektek, amelyekkel nem kell sokat bajlódni, a végén azonban garantáltan mindenki megnyalja a tíz ujját.