Te megtalálod a kakukktojást?
Vigyázat, nem lesz könnyű dolgod! Az alábbi ábra igencsak becsapós, csak a legügyesebbek találják meg a kakukktojást!
NosaltyVigyázat, nem lesz könnyű dolgod! Az alábbi ábra igencsak becsapós, csak a legügyesebbek találják meg a kakukktojást!
NosaltyHol van már az az korszak, amikor egy kezünkön meg tudtuk számolni a hazai Michelin-csillagos éttermeket! Jelenleg összesen 72 magyar éttermet ajánl a francia bázisú Michelin-kalauz, köztük a legtöbb a Michelin-tányér jelzést kapja a nemzetközi ítészektől. Ez még nem jelent Michelin-csillagot, de egy adott helyen ezeket az éttermeket is ajánlja a kalauz, kiemelkedő konyhai teljesítményük révén. 5 olyan hazai étterem következik vidéken és Budapesten, amelyekről kevesebbet hallani, pedig megérdemlik a figyelmet!
NosaltyA nyár és a kovászos uborka kéz a kézben járnak egészen az első meleg napsugaras napoktól az utolsókig. Együnk hát minden nap olyan főételt, amihez istenien illik! Nyugalom, minden napra jut leves és édesség is.
NosaltyNapi Tippünkben egy olyan ötletet hozunk, amivel a citrom héja sem vész kárba, és még izgalmas házi fűszered is lesz!
Szász NóriHa szeretnénk hosszú időn át használni, oda kell figyelnünk néhány apróságnak tűnő dologra.
Szabó AnnaA szakemberek egyetértenek abban, hogy a sport elengedhetetlen a testi és lelki egészséghez. De melyek azok a mozgásformák, amelyeket heti rendszerességgel kellene végeznünk ahhoz, hogy jól legyünk?
Kremmer MagdiKészüljetek fel egy észbontó kalandra a calzonetökéletesség birodalmában! Cikkünkben fejest ugrunk a házi készítésű calzonék közé, mert nincs is jobb, mint belemélyeszteni a fogakat egy jókora sajtos, tésztás finomságba. Nem igaz?
Gerzsenyi FlóraEgy hűsítő gyümölcsleves kiváló indítója lehet bármilyen nyári ebédnek vagy vacsorának. A szezon legjavából főzhetünk krémes, selymes vagy gyümölcsdarabos finomságokat, például az alábbiakat.
NosaltyA sajtot magában, nyúlósan, ragacsosan, sütve, pirítva, mártogatósan, minden formájában imádjuk! Egy sajttal tuningolt egytálételnél pedig kevesebb jobb dolgot kívánhatnánk ebédre. Szemezgessetek az alábbi sajttal készült ételekből és készítsétek el kedvenceteket!
NosaltyNem tud ellenállni senki ennek a pazar menüsornak! Frissítő tökleves, főétel gyanánt egy magyaros hentes tokány, végül pedig parányi magnum jégkrém kényeztet.
NosaltyEgy olasz mondás szerint csak pár dolog fontos az életben: a család, a szeretet, a barátok, és hogy ne tegyünk túl sok fokhagymát a pesztóba. Na, az utóbbival abszolút nem értünk egyet, az viszont tény, hogy a jó étel összehozza az embereket, és ezt nem is kell vitatni. A standard, zöld pesztó készítése nagyon egyszerű, és mindig tökéletes a végeredmény. Ismerkedjünk hát meg vele!
Gerzsenyi Flóra47 magyar látogató lett rosszul és került kórházba egy romániai szálláshelyen, vélhetően szalmonellafertőzés miatt.
NosaltyBár sokan úgy gondolják, nem jó példakép, a tudomány nem ezen a véleményen van.
NosaltyBudapesten és hat vidéki településen tartott piaci, adminisztratív és termőhelyi ellenőrzést a Nébih. A kéthetes vizsgálatsorozat eredménye 10 folyamatban lévő eljárás.
NosaltyMa sem hagyjuk, hogy a hőség győzzön! Színes zöldségkrémleves, fügétől édeskés és illatos csirkecomb és citrusosan hűtő dinnyesorbet segítségével vesszük fel a kesztyűt!
NosaltyA párizsi olimpia hivatalos dalát Gwen Stefani és Anderson .Paak énekli, derült ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság YouTube-oldalán közzétett videóból. A videó rövidsége ellenére a Coca Cola megszámlálhatatlanul sokszor tűnik fel a képernyőn.
NosaltyKaraj kolbásszal töltve, vele sült krumplival, töltött csirke, tejszínes hús, bakonyi vagy lecsós szelet, csirkefasírt? Ezekre a magyaros húsételekre még a nagyi sem mondana nemet!
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű és hosszú legyen a hajad, akkor ezeket az olajokat vesd be a változás érdekében.
Ha morzsasütit sütünk, bármilyen gyümölcsöt felhasználhatunk hozzá: nyáron ilyen szempontból kifejezetten jó dolgunk van, ugyanis egymást érik az ízes alapanyagok.