Grillezz!

5 tipp a hosszú életű mosogatógépért

A mosogatógép egy nagy beruházás, így senki sem akarja néhány évente cserélni vagy épp drágán javíttatni a készülékét. Az alábbi 5 tipp segít, hogy karban tartsd a géped, hogy az minél tovább szolgálhasson.

Szász Nóri

Ezt együk a Római-parton, ha nem hekkre vágyunk

A Római-part egykor egységes képet mutatott a hekkbüfékkel és lángosozókkal. Sok víz lefolyt azonban azóta a Dunán, és bár hekk és lángos is bőven akad, ma már sokkal színesebb képet nyújt a mi a kis óbudai riviéránk. Különböző stílusokat és hangulatokat hoztunk el a Rómaifürdő és a Kossuth Lajos üdülőparton délről észak felé haladva. Aztán indulás!

Nosalty

Kötelező kóstolások Görögországban – isteni ételek a gyroson és a...

Miután rácsodálkoztunk, hogy a görög saláta a szülőhelyén Horiatiki (χωριάτικη), más néven parasztsaláta, megvoltak az első sültkrumplis-pitás gyrosélményeink, és a görögök töltött szőlőlevelét, a dolmadakiát is megkóstoltuk, vessük bele magunkat ne csak az Égei-tengerbe, hanem a görög konyha remekeibe is. Kevésbé híres, igazi görög ételeket ajánlunk!

Nosalty

Ezek a legegészségesebb kenyérfélék

Talán nem meglepő, hogy a legegészségesebb kenyérfélék a teljes kiőrlésűek, ezt mindenki tudja – de ezután azért megáll a tudomány. Vajon mi az a négy kenyérfajta, amit a legnyugodtabb szívvel fogyaszthatunk?

Stuth-Nagy Niki

Egészségre káros chipseket hív vissza a Nébih

A Nébih visszahívja a Rossmann üzletekből az áruházlánc egyik termékét, egy tortillachipset, mert abban egészségre káros elemek jelenlétét fedezték fel. Hasonló okokból az Auchan egy chipse is lekerül a polcokról.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek