Grillezz!

Zellerből alkotott fogás nyerte el a fiatal séfek versenyének zsűrijét

Egyre közelebb kerülünk a S.Pellegrino Young Chef Academy 2022-23-as nagydöntőjéhez, amelyre Milánóban kerül majd sor október 4-5. között. Persze az utolsó megmérettetésig sem unatkoznak a résztvevő fiatal séfek, mindig vár rájuk valamilyen kihívás. A héten például átadták a S.Pellegrino Társadalmi Felelősség Díjat, ami fenntarthatósági szempontból értékeli és díjazza az egyes séfek alkotásait. Az első helyezett tányérjára többek között zellergumó került.

Nosalty

Borbás Marcsi elmondta őszinte véleményét az Ország Tortájáról

Borbás Marcsi, a Szent István Nap egyik nagykövete nemrég beleshetett az Ország Tortája győzteshez, a Levendula és Kert Cukrászdába, ahol a Spicces füge respektus névre keresztelt nyertes sütemény alkotóival beszélgetett. A nagyközönség augusztus 19-től tudja majd megkóstolni a süteményt a Magyar Ízek Utcájában a Várkert Bazárban és az Országtorta Ponton, ahol a korábbi évek első helyezettjei is elérhetőek lesznek.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.