Befőzés

Ez a japán trükk könnyedén eltávolítja a vegyszert a gyümölcsökről

Legyünk őszinték: a legtöbben csak vízzel öblítjük le a gyümölcsöket, mielőtt megesszük őket, pedig sajnos ez édeskevés ahhoz, hogy a rajtuk lévő növényvédőszertől teljesen megszabaduljunk. Most egy japán módszert ismertetünk meg veletek, amivel maradéktalanul eltávolíthatjátok a gyümölcsről a káros anyagokat. Napi Tippünk a lehető legjobb módszert mutatja be nektek!

Nosalty

Máris megvan az egérút: ezeket az energiaitalokat a 18 év...

Júniustól tilos lesz a fiatalok számára energiaitalokat eladni, ha azok egy bizonyos koffein- vagy összetevőhatárt meghaladnak, ezzel pedig a legtöbb ismert márka terméke tiltólistára kerül. A Pénzcentrum készítette összeállításból azonban kiderül, hogy vannak ám alacsonyabb koffeintartalmú energiaitalok, sőt, ennél erősebb kávéitalok is, amikkel ki lehet majd szolgálni a 18 év alattiakat.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

5 kiváló étterem, ami igazságot szolgáltat minden olyan ételnek, amit...

Az iskolai menzákról a legtöbben csak rossz emlékeket őrzünk, legyen szó akár a vakolóanyagra emlékeztető főzelékekről, akár a különféle tokányokról, amik legtöbbször mócsingos húsok voltak valamilyen nyálkás szószban. De tényleg rosszak ezek a menzás kaják, vagy csak rosszul voltak elkészítve? Most ajánlunk öt éttermet, ahol több menzás mumusnak szolgáltatnak igazságot, és bebizonyítják, lehet ezt jól is csinálni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Lila hagymás uborkasaláta télire

Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...