Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ÉTELhoroszkóp 2017.10.30-11.05-ig - ezt edd a héten a csillagok állása szerint!

Ezen a héten sem kell aggódnotok - most csillagjegyetek szerint leosztva böngészhetitek át receptajánlónkat, tartsatok velünk!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot – így a magyaros, házias ízeket is. A hétre tartalmas házias, leveseket ajánlunk nekik:

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló, ezért a héten igazi különlegességeket ajánlunk nekik:

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A héten igazán belevaló, csípős, fűszeres fogásokat gondoltunk ki nekik:

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik az extravagáns dolgokat. Eszerint választottuk ezeket az ételeket:

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Karakteres ételeik a hétre:

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Letisztult fogásokat hoztunk nekik a hétre:

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Egyszerűbb ételeket hoztunk nekik:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A klasszikus és extra húsételeket is szeretik:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus – főzni is szeret, így neki könnyű ajánlanunk:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Gyors ételeket kínálunk nekik:

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együtt érző lélek. A hétre klasszikusokat ajánlunk nekik:

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Nincs mese, a nagyon határozott, erős, megosztó ízvilág a kedvence:

ÉS EZEKET LÁTTAD?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!