Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: könnyű ételek a húsvét után, csillagjegyed alapján

A hétfő még a húsvété, de utána indul a levezetés, a maradékmentés, és a lehetőleg jóval könnyebb ételek. Főzz velünk, és ezúttal válassz horoszkópod alapján!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot – a héten fókuszáljon inkább a zöldséges ételekre, mondjuk a levesekre!

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A hétre nekik a zöldséges illetve húsos krémeket ajánljuk, utóbbiba mehet a húsvéti maradék is:

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Egyre változatosabbak a főzelékek végre, nekik is ezeket ajánljuk!

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szív jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat – a héten próbáljanak inkább salátákat készíteni, jól fog esni a sok nehéz étel után, esetleg a maradék sonka is mehet bele:

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A héten a rakottas-zöldséges egytálételeken lesz a hangsúly:

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A héten desszertek terén a könnyedebb, egészségtudatosabb recepteket ajánljuk neki:

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A héten figyeljen arra, hogy ne terhelje szervezetét nehéz ételekkel, válassza a grillezést, a natúr húsokat panír nélkül:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A (nem csak távol-) keleti ízeket és ételeket ajánljuk nekik a hétre:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus – nem minden hal drága, érdemes egy héten többször is halas fogást készíteni:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A héten úgy dönt, végre nekiveselkedik a házi kenyér sütésének:

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Ideje lecserélni az édes, cukros, habos-krémes sütiket!

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Nagy húsevő, de a zsírtartalommal óvatosan!

ÉS EZEKET LÁTTAD?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!