Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édesburgonyás mexikói rizses hús

Édesburgonyás mexikói rizses hús
Édesburgonyás mexikói rizses hús
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerűen elkészíthető pikáns rizses hús, csirkével és édesburgonyával!
Gyors és finom, imádjuk!:)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, majd a felkockázott csirkemellet megpirítjuk és félretesszük.
  2. Ugyanabban a serpenyőben a felkockázott édesburgonyát is megpirítjuk, majd ezt is félretesszük a csirkemell kockák mellé.
  3. A serpenyőbe öntünk még egy kevés olívaolajat, a rizst picit megpirítjuk, felöntjük vízzel, majd belekeverjük a Knorr 100% természetes Chilis bab alapot.
  4. Kb. 10 percig pároljuk fedő alatt, időnként megkeverve, majd a rizshez adjuk a félretett csirkés burgonyás keveréket.
  5. További 5-7 percig pároljuk fedő alatt. (Szükség szerint kevés vizet adhatunk hozzá.) A félbevágott koktélparadicsommal és korianderrel díszítve tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 4 209
elküldve: 0
receptkönyvben: 114
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: 2

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
951 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

506
olívaolaj 3 ek
csirkemell filé 25 dkg
édesburgonya 25 dkg
rizs 20 dkg
víz 500 ml
mexikói alap 1 tasak
koktélparadicsom 4 db
koriander 0 ízlés szerint