Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsó-édesburgonya curry

Zöldborsó-édesburgonya curry
Zöldborsó-édesburgonya curry
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azoknak, akik még csak ismerkednek az egzotikusabb ízekkel ez a tökéletes vacsora receptje a Bonduelle-től!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fűszereket reszelt gyömbérrel és apróra vágott chilivel futtassuk meg serpenyőben hevített olívaolajon. Egy-két perc múlva öntsük fel kókusztejjel, és forraljuk be.
  2. Dobjuk rá a pucolt felkockázott édesburgonyát, majd ha már majdnem puha, akkor a tisztított kockázott vöröshagymát. 4-5 perc múlva szórjuk hozzá a lecsöpögtetett zöldborsót, melegítsük össze vele.
  3. Tálaljuk a curry-t kisebb mély tálkákba, szórjuk meg apróra vágott korianderrel, és adjunk mellé egy-egy szelet lime-ot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 605
elküldve: 1
receptkönyvben: 119
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: indiai
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kókusztejes curry zöldborsóval, borsós curry

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

191
zöldborsó 130 g
édesburgonya 1 db
vöröshagyma 1 közepes fej
kókusztej 2 dl
olívaolaj 1 ek
madras curry 2 teáskanál
kurkuma 1 tk
chili 1 db
gyömbér 3 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
koriander 0 ízlés szerint
lime 1 közepes db