Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás-olívabogyós saláta

Sonkás-olívabogyós saláta
Sonkás-olívabogyós saláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan összedobható saláta. A naponta ötször étkezők ebédjeként vagy vacsijaként ideális.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Szósszal és krutonnal tovább gazdagítható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátát falatnyi darabokra vágjuk, két tányéron elosztjuk.
  2. Az uborkát felkockázzuk, a salátalevelekre szórjuk.
  3. A sonkát felvágjuk tetszőleges darabokra, és a két tányér között - igazságosan! - elosztjuk.
  4. Az olívabogyókat 4-4 cikkre vágjuk, és a saláta tetejére szórjuk.
  5. Azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 856
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gyors saláta, sonkasaláta olajbogyóval

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

211
római saláta 0.5 közepes db
kígyóuborka 0.5 közepes db
gépsonka 20 dkg
olajbogyó 22 db