30 étel, amit áprilisban el kell készítened

Lassan, de biztosan most már meg kell érkeznie a hőn áhított tavasznak. Friss, üde, tavaszias recepteket hoztunk, hogy végre elhozzák a napsütést.

  1. 1.

    Fenyőrügy lekvár

  2. 2.

    Parmezános medvehagyma pesto

  3. 3.

    Édes gofri variációk

  4. 4.

    Spenótos-ricottás palacsintatekercsek

  5. 5.

    Szent Jakab kagyló borsóval és baconnel

  6. 6.

    Újragondolt finomfőzelék

  7. 7.

    Kecskesajtos-medvehagymás ravioli

  8. 8.

    Ananászos-epres saláta vinaigrette öntettel

  9. 9.

    Tojásravioli

  10. 10.

    Spárgás tészta csirkével

  11. 11.

    Citromos-petrezselymes vaj

  12. 12.

    Görög halsaláta

  13. 13.

    Illatos, sült bébi csirke

  14. 14.

    Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával

  15. 15.

    Baszk túrótorta málnaöntettel

  16. 16.

    Borban pácolt marhaszeletek

  17. 17.

    Spenótos-paradicsomos bucatini

  18. 18.

    Báránygerinc fokhagymás paszternákkal, fűszermártással

  19. 19.

    Mediterrán marhatatár

  20. 20.

    Borsós-szalonnás petrezselymes újkrumpli

  21. 21.

    Medvehagymás-sajtos mini piték

  22. 22.

    Francia bárányragu párolt zöldségekkel

  23. 23.

    Medvehagymás tojáskrém

  24. 24.

    Epres mini túrótorta

  25. 25.

    Parmezános carbonara spagetti

  26. 26.

    Sárgarépás falafelgolyók lepénykenyérrel

  27. 27.

    Korianderes répaleves

  28. 28.

    Almás gyűrűkalács

  29. 29.

    Eperfagyi a Szamostól

  30. 30.

    Arancini

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!