Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas kuszkusz pikánsan

Tonhalas kuszkusz pikánsan
Tonhalas kuszkusz pikánsan
12 perc / előkészület: 10 perc főzés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű étel, roppant egyszerű az elkészítése. Szárított, tengeri moszattal szórtam meg a legvégén, ettől még tengeribb íze lett :)

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vízforralóban felforralunk kb. 2 dl vizet.
  2. Egy tálba helyezzük a száraz kuszkuszt, és ráöntjük a forró vizet. Hagyjuk állni 5 percet, közben egy párszor keverjük meg.
  3. Addig a mézet, chilit, citromlevet, zúzott fokhagymát és sót összekeverjük.
  4. A tonhalról a levet leöntjük, a kuszkuszra tesszük a kukoricával együtt, kissé összekeverjük.
  5. Meglocsoljuk a chilis szósszal, és meghintjük a póréhagymával.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 214
elküldve: 3
receptkönyvben: 285
elkészítve: 11/11
Facebookon megjelent: 1

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.06.
73 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, Valentin-nap
kategória: egytálételek
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kuszkusz tonhallal, tonhalas kuszkuszsaláta

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

870
kuszkusz 10 dkg
tonhalkonzerv 15 dkg
csemegekukorica 10 dkg
póréhagyma 0.5 közepes db
chilipehely 0 ízlés szerint
méz 1 ek
citromlé 1 fél citromból nyert
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
víz 1.5 dl