25 nyárbúcsúztató finomság, amely a szezon utolsó zsenge alapanyagaiból készült

Cukkini, sárga- és őszibarack, málna, karalábé, bab és zöldbab, tök, kapor, padlizsán, paradicsom, paprika - használd ki a nyáron termő finomságokat, amíg lehet!

  1. 1.

    Nyári babfőzelék kovászos uborkával

  2. 2.

    Sajtos padlizsán palacsintatésztában sütve

  3. 3.

    Cukormentes málnás sajttorta

  4. 4.

    Friss-paradicsomos bolognai spagetti

  5. 5.

    Török ihletésű burgonyás cukkinilepénykék

  6. 6.

    Legegyszerűbb paradicsomos rakott cukkini

  7. 7.

    Gyors kovászosuborka-krémleves

  8. 8.

    Zöldfűszeres töltött karalábé

  9. 9.

    Joghurtos cukkinikrém

  10. 10.

    Hideg tökleves

  11. 11.

    Cukkinifőzelék lisztmentesen

  12. 12.

    Egyszerű tökfőzelék

  13. 13.

    Zöldbab grillezett koktélparadicsommal, parmezánnal

  14. 14.

    Rakott patisszon Kingabinga konyhájából

  15. 15.

    Nyári bableves (Bableves 6.)

  16. 16.

    Nyers céklaleves joghurttal

  17. 17.

    Egyszerű töltött tök

  18. 18.

    Villámgyors padlizsáncurry

  19. 19.

    Hagyományos zöldbableves

  20. 20.

    Sárgabarackos vagy szilvás gombóc

  21. 21.

    Joghurtos sárgadinnyefagylalt

  22. 22.

    Görög gyümölcsleves

  23. 23.

    Grízes őszibarackos süti

  24. 24.

    Maradham, a szardíniai pizza

  25. 25.

    Lecsós pirított rizs

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk