r
Nosalty Logó

Csirkés-kukoricás pite

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Bonduelle
Csirkés-kukoricás pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 560 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3359 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 208 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    26.5 g

Zsír

  • Összesen
    36.6 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    194 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    980.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    225 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    330 mg
  • Nátrium
    344 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    142.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    256 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    128 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    213 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    488 micro
  • β-crypt
    67 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1008 micro
Összesen 560 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    159.2 g

Zsír

  • Összesen
    219.7 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1166 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5884.6 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    146 mg
  • Kálcium
    1353 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    322 mg
  • Foszfor
    1978 mg
  • Nátrium
    2063 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.8 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    854.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1537 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    88 mg
  • D vitamin:
    200 micro
  • K vitamin:
    767 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    395 micro
  • Kolin:
    821 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1277 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    2928 micro
  • β-crypt
    404 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6049 micro
Összesen 3359 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    366.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    129 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    183 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    377 micro
Összesen 208 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet felkockázzuk, és kevés olajon pirítani kezdjük. Sózzuk-borsozzuk, majd amikor már szép pirosra sültek, kivesszük és félretesszük.
  2. A tojásokhoz hozzáadjuk a tejszínt, a sót és a borsot, majd alaposan kikeverjük. Beletesszük a kukoricát, a felszeletelt póréhagymát és a lereszelt sajtot, és alaposan összeforgatjuk.
  3. Egy piteformát kivajazunk, majd kibéleljük a leveles tésztával. Villával megszurkáljuk a tészta alját, és elegyengetjük rajta az előzőleg megsütött csirkét. Ráöntjük a kukoricás-sajtos tölteléket, elsimítjuk, és a tetejét megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel és kevés zsemlemorzsával.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük, amíg szép aranybarnára nem pirul.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 589
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 34
  • Össznézettség: 56143
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkés-kukoricás pite
Bonduelle 39 recept

Egyszerű, de kiadós étel pillanatok alatt ez egész családnak!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 konyhai eszköz, melyet évente kell cserélned

A konyhai eszközöket nemcsak akkor kell cserélni, ha már ténylegesen elhasználódtak. Mivel rengeteg baktérium kerülhet rájuk, már az alapos tisztítás sem mindig segít rajtuk, ezért érdemes őket évente cserélni, mert az egészséged bánhatja. Mutatjuk, melyek ezek az eszközök!