Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyers céklaleves joghurttal

Nyers céklaleves joghurttal
Nyers céklaleves joghurttal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, nagyon egészséges, és nyáron igazi hűsítő finomság!

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát megmossuk és megpucoljuk.
  2. Kisebb kockára vágjuk, és egy deci víz meg a megpucolt fokhagymagerezd társaságában összeturmixoljuk.
  3. Hozzáadjuk a sót, borsot, joghurtot, a víz másik felét (azért kell két adagban, hogy lássuk, mennyi kell bele pontosan), és ismét turmixolunk rajta egyet.
  4. Végezetül hozzáadjuk a kaprot, és egy utolsót nyomunk a turmixon.
  5. Jól lehűtve tálaljuk, egy csepp joghurttal és kaporral a tetején.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 860
elküldve: 1
receptkönyvben: 46
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

nyers céklaleves, nyers joghurtos céklaleves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

69
cékla 2 közepes db
joghurt 2 dl
víz 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
kapor 1 csokor