12 főzelék, mely tejmentesen készül
Egy jó főzeléket mindig jó kanalazni, ha azonban laktózérzékenységgel küzdünk, akkor kicsit alakítani kell rajtuk. Szerencsére ez egyáltalán nem lehetetlen.
NosaltyEgy jó főzeléket mindig jó kanalazni, ha azonban laktózérzékenységgel küzdünk, akkor kicsit alakítani kell rajtuk. Szerencsére ez egyáltalán nem lehetetlen.
NosaltyNem tudni, hogyan, de valamiért minden kakaós sütemény olyan őrülten puha és szaftos marad napokig, hogy az ember teljesen eldobja az agyát minden egyes újabb harapásnál. Az alábbiak legalábbis mind ilyenek!
NosaltyKezdő szakácsok, gyakorlott háziasszonyok, az alábbi húsvéti fasírtreceptekből bárki megtalálja azt a rudat vagy golyót, amit az ünnepi asztalra varázsolhat.
NosaltyEgy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!
NosaltyFelhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
NosaltyNagyobb ünnepekkor bőszen előkerül a spejzből a pálinka, pedig a húsvéti időszakhoz a házi likőrök szerintünk sokkal jobban passzolnak! Nézzétek!
NosaltyTejföllel krémesített torták kerülnek ma górcső alá, és ember legyen a talpán, aki kibírja, hogy nem készíti el valamelyik gyönyörűséget a közeljövőben.
NosaltyVégre nem kell rohanni és kicsit sürgölődhetünk a konyhában, így érdemes lehet olyan fogásokat készíteni, melyek több időt vesznek igénybe, ilyen például a húsleves.
NosaltyUgyan sokak szívében a répatorta foglal el nagyobb helyet húsvét táján, nem mindenkinek ez az abszolút kedvence. Akadnak például más répás sütemények is, amelyek mesteri módon használják a zöldséget.
NosaltyHa szeretnéd egy csodás fogással díszíteni a hidegtáladat, akkor mindenképpen készíts pár rúd sonkatekercset is húsvétra.
NosaltyA rizses hús azért príma fogás, mert körettel együtt készülő főétel, mindent egy nagy fazékban főzhetünk készre. Kiadós, gyors klasszikus, amit ráadásul mindenki szeret!
NosaltyNem tudtok ellenállni egy krémes, finom és ruganyos pudingréteges süteménynek, mi ezt már elfogadtuk, sőt, megértjük és ki is szolgáljuk az igényeiteket!
NosaltyEgy retró sajtos rolónak nincs párja a sós vendégvárók között, mi amellett vagyunk, hogy minden ünnepi asztalra kerüljön sajtos roló húsvétra.
NosaltyA bundázott zöldségek nagyon finomak, különösen akkor, ha valami mennyei mártogatóst is készítünk hozzájuk.
NosaltyA főtt sonka hódolói mellett húsvétkor illik azokra is gondolni, akik egyáltalán nem esznek húst. Mutatunk nektek pár olyan ötletet, amelyek nagyonis megállják a helyüket a tavasz legfontosabb ünnepén, és bár nem feltétlen vegánok, mindenképpen húsmentesek.
NosaltyEgy jó főzeléket mindig jó kanalazni, ha azonban laktózérzékenységgel küzdünk, akkor kicsit alakítani kell rajtuk. Szerencsére ez egyáltalán nem lehetetlen.
NosaltyNem tudni, hogyan, de valamiért minden kakaós sütemény olyan őrülten puha és szaftos marad napokig, hogy az ember teljesen eldobja az agyát minden egyes újabb harapásnál. Az alábbiak legalábbis mind ilyenek!
NosaltyFelhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!
Nosztalgiázzunk egy kicsit, és nézzük meg, hogyan készít palacsintát a három híres bemondónő.