9 kiadós bab- és lencseleves, ha nincs kedved másodikat főzni
Magyaros vagy olaszos? Vörösbab, fejtett bab, fehér bab? Barna lencse, vörös lencse? Itt mindenféle finom és laktató bab- illetve lencselevest megtalálsz!
NosaltyMagyaros vagy olaszos? Vörösbab, fejtett bab, fehér bab? Barna lencse, vörös lencse? Itt mindenféle finom és laktató bab- illetve lencselevest megtalálsz!
NosaltyA vasárnapok elmaradhatatlan része a rántott hús, amit nemcsak hagyományos formában tudunk elkészíteni. Jöjjenek a töltött, különleges prézlijű vagy éppen a klasszikustól eltérő formájú rántott husik!
NosaltyA vadas igenis nagyon finom, csak jól kell tudni elkészíteni. Most összeválogattuk a legjobb recepteket az oldalunkról, hogy ezt bebizonyítsuk!
NosaltyA jó levesben elfér, elfő egy krumpli, azt mondják, azonban a következő színes, őszre tökéletes levesekben nagyobb szerepet kap az egyik legismertebb alapanyagunk, mindenki burgonyája!
NosaltyIgenis alkothatunk nagyot a szerény kukorica- és búzadarából, mégpedig akár édességfronton is. Az alábbi egyszerű édességek azt bizonyítják, hogy az egyszerű alapanyagokból is születhet valami nagyszerű.
NosaltyOmlós húsok nem csak a serpenyőben készülhetnek! Irány a konyha, és tegyük izgalmassá sajttal a mai ebédet!
NosaltyHa már fogytán az ihlet, mivel indítsd útjára a gyermeket az iskolába, akkor adunk néhány ötletes tízóraitippet, melyek között édes és sós verziók, házi és félkész finomságok is sorakoznak.
NosaltyA lángosszezon után most a pogácsák felé vesszük az irányt, és ezúttal burgonyából sütünk egy nagy adagot!
NosaltyKáposztával azért éri meg sütni-főzni, mert garantáltan jóllakunk a belőle készített ételekkel, miközben nem kell rájuk egy vagyont kiadnunk. Most káposztás egytálételek boldogítanak, a receptek alább találhatók!
NosaltyKelt tésztás édességek fahéjjal? Mit kívánhatnánk még? Lucskosan cukros fahéjas csigák, babkák, kürtős kalácsok és kanebullarok várnak rátok!
NosaltyKáposzta, káposzta! Milyen jó is a hűs időben valami meleg tésztabundába rejtett káposztás fogást majszolni a főétkezések között, nem igaz?
NosaltyA burgonya az az alapanyag, amire soha nem lehet ráunni! Ezer és egyféleképpen készíthetjük, és minden formájában jólesik a gyomrunknak. Kedvenceinket hoztuk el nektek, mert krumpliból sosem elég!
NosaltyA nagymama konyhájában állva, a habverőt lenyalva annyiféle korai süteményélményt szereztünk, hogy kevés a két kezünk, ahhoz, hogy összeszámoljuk. Mi most a kedvenceinket hoztuk el nektek! Íme, néhány nosztalgikus retró sütemény:
NosaltyA sütőtök karmája nem csupán az, hogy krémlevesben végezze vagy a sütőbe kerüljön szeletekre vágva, mézzel meglocsolva. Kerülhet például gazdag, őszi-téli zöldséges/húsos levesekbe is!
NosaltyMost megtudhatod, mennyire ismered jól az őszi zöldségeket. Ezúttal nem lesz olyan könnyű dolgod!
NosaltyHa nem szeretnénk rövid időn belül új sütőbe fektetni, itt az ideje egy kicsit jobban odafigyelni!
Szabó AnnaSokan azt gondolják, mivel a banánnak héja van, ami természetes védőrétegként szolgál, már nem is kell megmosnunk. De van ebben igazság?
Szabó AnnaAz új palackvisszaváltási rendszer üzemeltetője, a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. újítást vezetett be, ami sokaknak segítséget jelenthet. A palackvisszaváltással sokaknak meggyűlik a baja, már csak amiatt is, mert a lakhelyén nincs visszaváltópont.
Az idei év diótermés szempontjából közepes, de inkább gyenge eredménnyel zárult. Az év végéhez közeledve pedig egyre többünket foglalkoztatja az, hogyan alakul idén a dió piaci ára.
És a legjobb, ha nem is halmozzuk fel többé ezeket a mosogató alatti tárolóban.