29 étel, amit februárban kell megfőznöd

Mindjárt itt a tavasz, gyorsan készítsétek el az utolsó télies fogásokat. 28 és egy bónusz februári finomságot hoztunk, mert idén szökőév van!

Cékla, kelbimbó, káposzta, répa, karfiol, endívia, mandarin, citrom, kelkáposzta, gránátalma, narancs, körte, póréhagyma...folytassuk még? Ezeknek a zöldségeknek és gyümölcsöknek mind szezonja van februárban, úgyhogy használjátok ki, és készítsetek belőlük valami finomat minden nap ebben a hónapban!

  1. 1.

    Paleo minestrone télire

  2. 2.

    Fűszeres mártogatós édesköménnyel és pak choial

  3. 3.

    Kelbimbó lengyelesen

  4. 4.

    Narancsos édeskömény-cikória saláta

  5. 5.

    Zöldséges tavaszi tekercs csípős ananászmártással

  6. 6.

    Rakott kelbimbó ahogy szépróza készíti

  7. 7.

    Sült céklás rizottó rukkolával és kecskesajttal

  8. 8.

    Ötfűszeres kacsa szilvával édesburgonyával

  9. 9.

    Csirkemell sült zöldségekkel és sajtszósszal

  10. 10.

    Fényezett pulykamell sült zöldségágyon

  11. 11.

    Kelbimbósaláta

  12. 12.

    Céklatorta csokival

  13. 13.

    Mandarinos fatörzs

  14. 14.

    Citromos pite Heston Blumenthal nyomán

  15. 15.

    Darált disznóhúsos clanger

  16. 16.

    Póréhagymás pulykamell

  17. 17.

    Sült tarja zöldbabbal és kelbimbóval

  18. 18.

    Édesburgonya-krémleves kecskesajttal

  19. 19.

    Clementine sütemény

  20. 20.

    Főtt rozsszemek zöldségekkel

  21. 21.

    Fetás édesburgonya

  22. 22.

    Krémes pulyka curry

  23. 23.

    Gránátalmás panna cotta

  24. 24.

    Valentin-napi pavlova torta

  25. 25.

    Sült lazac a legjobb spenótos-céklás salátával

  26. 26.

    Mandarinos csirkeragu jázmin rizzsel

  27. 27.

    Édesburgonya saláta avokádóval rukkolával és tahini öntettel

  28. 28.

    Puy lencse és körtesaláta

  29. 29.

    Gránátalmás mascarponekrém

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek