Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetás édesburgonya

Fetás édesburgonya
Fetás édesburgonya
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Köretként vagy önálló ételként egyaránt nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesburgonyát meghámozzuk, falatnyi darabokra vágjuk.
  2. A kakukkfüvet megmossuk, jól lerázzuk, a leveleket letépkedjük. Az olívaolajhoz keverjük a kakukkfű leveleket, sóval, borssal ízesítjük.
  3. Az édesburgonyát leöntjük a fűszeres olajjal, jól összekeverjük, tűzállótálba öntjük. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és egyszer-kétszer átforgatva kb. 25 percet sütjük.
  4. Rámorzsoljuk a fetát, megszórjuk a fenyőmaggal, meglocsoljuk a citromlével, és további 20 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 18
össznézettség: 19 239
elküldve: 4
receptkönyvben: 278
elkészítve: 11/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

feta sajtos burgonyás egytál

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

440
édesburgonya 1 kg
olívaolaj 4 ek
kakukkfű 4 szál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
feta sajt 250 g
fenyőmag 3 ek
citromlé 1.5 ek