Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti Ételhoroszkóp: télűző ételek a csillagjegyed alapján

Túl hosszúra nyúlik a tél, ideje elűzni. Ha a héten megint felvetődik a kérdés, mit főzz, és nem jutsz dűlőre, ne habozz, dönts a saját csillagjegyed szerint!

Halak csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A héten egy kicsit tüzes lesz a hangulata, ezért pikáns ételeket hoztunk neki:

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A héten megfontoltnak kell lennie, ezért lassan elkészülő fogásokat hoztunk neki:

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A héten igazi partihangulatban lesz, ezért vendégváró fogásokat hoztunk neki:

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Ezen a héten nem szabad túlzásokba esnie, ezért könnyű salátákat ajánlunk:

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Nagyon szerencsés lesz ezen a héten, ezért nehezebb sütiket is süthet:

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A föld elem fog dominálni az életében ezen a héten, ezért céklás fogásokat hoztunk neki:

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A héten sok rossz érhet, ezért édes finomságokat hoztunk:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Ne költekezzen a héten sokat, mert baj lehet belőle. Pénztárcakímélő fogások erre a hétre:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus. Kímélnie kell magát, egy kis böjtöt sem árt tartania. Halas ételeket hoztunk neki:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A héten új, különleges ételeket kell kipróbálnia:

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Magányosnak érezheti magát, ezért ideje, hogy párt találjon magának, mondjuk legényfogó fogással:

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ezen a héten eluralkodhat egy kicsit a káosz az életében, ezért nyugtató zöldséges krémleveseket ajánlunk neki:

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!