r
Nosalty Logó

Kinder Bueno

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Flóra
Kinder Bueno
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A mogyorókrémhez

A csokis és a sárga krémhez

A borításhoz

Összesen 1283 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A mogyorókrémhez

A csokis és a sárga krémhez

A borításhoz

Összesen 7692 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A mogyorókrémhez

A csokis és a sárga krémhez

A borításhoz

Összesen 325 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.6 g

Zsír

  • Összesen
    81.1 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    345 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1115.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    318 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    375 mg
  • Nátrium
    302 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.8 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    455 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    192 mg
  • Retinol - A vitamin:
    445 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    230 micro
Összesen 1283 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    117.7 g

Zsír

  • Összesen
    486.4 g
  • Telített zsírsav
    269 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    114 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    71 g
  • Koleszterin
    2070 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6691.9 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    1905 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    518 mg
  • Foszfor
    2248 mg
  • Nátrium
    1815 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    724.9 g
  • Cukor
    530 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    458.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2730 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    308 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    360 micro
  • Kolin:
    1153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2671 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    662 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1383 micro
Összesen 7692 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    20.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    283.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 325 Kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A tésztához

A mogyorókrémhez

A csokis és a sárga krémhez

A borításhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük.
  2. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a zsemlemorzsát és az olajat.
  3. Tepsibe tesszük, és megszórjuk a dióval.
  4. Előmelegített sütőben 180 fokon, kb. 30 percig sütjük.
  5. A tésztát megkenjük a mogyorókrémmel.
  6. Ezután elkészítjük a krémet: a tojássárgákat, a pudingport és a lisztet simára keverjük egy kevés tejjel (a fél literből).
  7. A maradék tejet a cukorral felforraljuk
  8. A pudingos masszát hozzáöntjük a tejhez, majd folyamatos kevergetés mellett besűrítjük.
  9. A krémet elfelezzük, az egyik feléhez hozzáadjuk az olvasztott csokit.
  10. A vajat simára keverjük és elfelezzük. Az egyik felét a csokis krémhez adjuk, a másikat a sárgához.
  11. A mogyorókrémes tésztát megkenjük a sárga krémmel.
  12. A háztartási kekszeket tejbe áztatjuk, majd beborítjuk vele a süteményt.
  13. Erre kerül a csokis krém.
  14. A 2 dl tejszínt habbá verjük, és a sütemény tetejére simítjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 103
  • 7 napos nézettség: 813
  • Össznézettség: 552796
  • Feltöltés dátuma: 2009. november 28.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon hasonlít az íze a Kinder Bueno-hoz, és isteni finom.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

ezt ki kell próbálnom!!!!!

Törölt felhasználó

az viszont kimaradt, hogy a sárga krémet a mogyorókrémre kenjük! (ha jól látom a fotón!)

Flóra

Köszönöm, hogy észrevetted, kijavítottam a receptet! :-)

Törölt felhasználó

semmiség...így is érthet?, jó recept! Köszönet érte!!!hamarosan el is készítem!!!!

Törölt felhasználó

nagyon finom lett!!!!!

Flóra

Örülök hogy ízlett :-)

Törölt felhasználó

Szia! Mekkora tepsibe sütötted? Köszi: Csilli

Flóra

Egy kb. 18x27-es tepsiben

Moncsa

en is megsutottem ma, es aranylag jo lett. sajnos tul nagy tepsit hasznaltam (igy jar, aki nem olvassa el a kommentarokat), ugyhogy kicsit szaraz lett, valamint a teszta szele mar 20 merc utan odaegett (majdnem 2x annyi kekszet voltam kenytelen felrakni, mint a receptben...), de majd legkozelebb kisebb tepsit hasznalok. a kremet kicsit mas sorrendben kevertem ki, nekem igy tunt logikusabbnak: a teljes kremhez, miutan besurusodott, meg lassu tuzon hozzaadtam a vajat, igy egyenletesen eloszlott; nagyjabol felet raraktam a sutire, es a maradek vaniliakremhez adtam hozza a csokit. igy kevesebb edenyt piszkolunk es kevesebb krem marad az edeny falan (a parom nagy banatara :D) nagyon finom lett. masodszorra meg jobb lesz ;)

NIBI

hát te nem vagy jól

Flóra

Az biztos, hogy ünnepekre nagyon jó, mert jól is néz ki, és finom is :) Ez a málnás-zselés díszítés is jól hangzik :)

Törölt felhasználó

Nagyon finom!Köszönöm!:)

Tünde

Nálunk kedvenc!

agi452

Hétvégén megsütöttem és isteni finom lett! El?ször azt hittem, vastag lesz a kis tepisben a tészta, de a végén kiderült, hogy tényleg jó a hsz-eket elolvasni:) A csokis krémem több lett, legközelebb nem centizem így ki a felezést:) Ez a recept egyszer?en tökéletes! Azt hiszem, megsütöm még párszor! Köszönöm!

Törölt felhasználó

Nagyon finom lett a sütemény,és nagyon egyszer? elkészíteni,ráadásul egy szelet nagyon kiadós bel?le. Köszönjük ezt az isteni receptet :)

Flóra

Szívesen :) Örülök, hogy ilyen sok mindenkinek tetszik a recept :)

Törölt felhasználó

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a háztartási keksz helyett milyen más kekszet lehet használni? Esetleg gy?ri édes zabfalatok-nev? keksz?!

Flóra

Szia! Szerintem a vajas keksz a legjobb a háztartási keksz helyett. Az a jó, ha a keksz négyszögletes, mert ha nem érnek össze a kekszek oldalai, akkor a csokis és a sárga réteg összefolyhat.

Törölt felhasználó

kedves Flóra...esetleg megmondanád te milyet szoktál használni? Vendégségbe készülne és els?re jónak kell lennie..és ha valami már bevált.....akkor az csak jó lehet.

Flóra

Én a sparokban kapható S-Budget-es szögletes háztartási kekszet használtam.

Törölt felhasználó

A hétvégén megsütöttem a sütit és isteni lett, már nincs is bel?le :o) Egy kicsit másképp készítettem, mert pl.. és ledaráltam a diót és a nagy részét belekevertem (mert féltem hogy a 20 g lisztel ami ugye nagyon kevés hogy áll össze a "tészta") a fehérjébe, a többit rászórtam, ahogy a recept írta...de az sajna ott maradt a tetején olyan perg?s lett,és csak gondot okozott amikor a nutellát rá kellett volna kennem a sütire,mert így nem lehetett kenni...a "perg?s" dió miatt. És a tejszínhabot is kihagytam a tetejér?l, nálunk az nem nagyon megy..szóval a csokis réteg volt az utolsó amit egy villával szépen becsíkoztam.. Mindennek ellenére tuti,hogy újra megcsinálom, talán már gyorsabban és ügyesebben mint az els?t! Gratulálok a recepthez!

Ilcsenzia

Édesapám születésnapjára készítettem el egy 24 cm-es tortaformában, nagyon finom lett! Köszi a receptet!!

Flóra

Örülök, hogy ízlett, nagyon szívesen!

Hozzávalók

A tésztához

A mogyorókrémhez

A csokis és a sárga krémhez

A borításhoz

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?