Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vendégváró falatkák

Vendégváró falatkák
Vendégváró falatkák
65 perc / előkészület: 60 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tényleg vendégváró, gyorsan elkészül:)

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst, tojást, olajon lepirított hagymát, fűszereket és az áztatott cipó belsejét összedolgozzuk és kis golyókat formázunk belőle, zsemlemorzsába forgatjuk, forró olajon kisütjük.
  2. Kisütjük a hagymát is.
  3. A húsgombócokat és a hagymát a cipóba töltjük, kevés vízzel meglocsolgatjuk, majd forró sütőbe téve átmelegítjük.
  4. A cipó tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk és a belsejét bevizezzük.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 882
elküldve: 1
receptkönyvben: 87
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
kalória: átlagos
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

cipóba töltött fasírtgolyó, húsgolyók cipóba töltve

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

415
kenyér 10 dkg
darált sertéshús 50 dkg
tojás 3 db
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes fej
gyöngyhagyma 8 db
napraforgó olaj 3 ek
zsemlemorzsa 10 dkg