Az vagy, amit megeszel!

Ha igaz a fent idézett mondás, akkor a kedvelt ételeid valószínűleg árulkodnak rólad. Mit gondolsz, van összefüggés az étkezési szokásaid és a személyiséged között? Neked melyek a kedvenceid?

Kaja? Különlegességek!

Egzotikus, különleges ételek rabja vagy? Imádsz kísérletezni a konyhában? Ha magadra ismertél, az nem a véletlen műve! Szereted az újat és az ismeretlent, imádsz utazni, az egy helyben toporgás megőrjít, a szavak helyett a tetteket részesíted előnyben. A fantáziád és a kreativitásod pedig egyszerűen példátlanul példás.

Világi receptek a világkonyhából >>

Íme, a Világkonyha! >>

Leves love

Vannak kimondottan leveses, és levest utáló típusok, ha az előbbibe tartozol, most magadra ismerhetsz! A leves – még ha nagyon tartalmas is – a könnyű étkek egyike, természetesen, aki szereti kanalazni maga is kedves, szórakoztató, könnyed egyéniség, bár néha könnyelmű is lehet. Ha levespárti vagy, optimistán éled a napjaidat, minden helyzetben meglátod a szépet, akkor is vidám és sugárzó vagy, ha minden okod meglenne az elkeseredettségre.

Levesrecepteket itt találsz >>

Hagyományok híve

Egy tradíciókat tisztelő ínyenc asztalára mi más is kerülhetne vasárnap vagy ünnepnapokon, mint húsleves, rántott hús és sült krumpli? Ha a hagyományos házi koszt híve vagy, természetesen a megszokott ízeket kedveled. „Járt utat a járatlanért el ne hagyj!" – ez a mottód. A személyiséged sem más, biztonságra törekszel, kvázi biztonsági játékos vagy. Nem szívesen ismerkedsz meg új dolgokkal, sem új ételekkel.

Ahogy a nagymama készítette... >>

Vegák világa

Ha azért vagy vegetáriánus, mert szereted az állatokat, esetleg, ha a húsmentes étkezést egészségesebbnek gondolod a húsevésnél, valószínűleg érdekel mások sorsa. Együtt érző vagy, ugyanakkor tudatos és alapos is, nem elégszel meg akármivel, ami a tányérodra kerül. Fontos számodra az egészséges életmód és a minőség, és igyekszel, hogy a szeretteidnek is mindig minden helyzetben a legjobbat nyújtsd.

Vegetáriánus receptek >>

VegaSalty, a vegák NoSaltyja >>

Csak gyorsan!

Ha állandóan rohansz, nyugodtabb napjaidon olyan vagy, mint a forgószél, egyébként pedig tornádóként söpörsz végig a környezeteden, gyakran csak bekapsz valamit hamarjában. A minőségre sajnos gyakran fittyet hánysz, az étkezés számodra csak a szükségleteid kielégítése. Rohanás közben néha állj meg egy pillanatra, sőt ülj le, és élvezd az ízeket! Az élet amúgy is túl rövid, és túl szép ahhoz, hogy csak átszáguldj rajta. Lassíts!

Villámgyors étkek >>

Dolce vita

Reggel, délben, este csak édes ételeket falnál? Ha szinte a desszertek rabja vagy, akkor valószínűleg fontos számodra, hogy élvezd, amit eszel, élvezd, amit csinálsz. Ha valami nincs kedvedre, fittyet hánysz rá, és a kellemetlen kötelezettségek helyett inkább a neked kedves dolgokra összpontosítasz.

Tuti torták >>

A legédesebb sütijeink >>

A kedvenc forró italod is árulkodik rólad >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 trükk, ami az egyszerű köretedből elegáns ünnepit varázsol

Ha ünnep van, úgy érezhetjük, hogy mindenből a legszebbet, a legelegánsabbat kell elővenni, legyen az étkészlet, jókedv vagy éppenséggel köret. Persze az idő vagy a pénz nem mindig adott minderre: nézzük meg hát, hogy lesz a szerény karácsonyi köretből (pofonegyszerűen) elegáns!