villámgyors receptek (5-15 perc)

beállítások törlése
alapanyag
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács
      szakácsok:

        Legfrissebb cikkek

        Maradék rizs? Jöhet!
        Maradék rizs? Jöhet!
        Megmaradt a rizottó, és valami újra vágysz? Most megmutatjuk, hogyan készíts belőle csodás olasz panírozott golyókat!
        Ízes töltött tojás a régmúltból
        Ízes töltött tojás a régmúltból
        Milyenek voltak az étkezési szokások a 19. század derekán? Mit és hogyan ettek az akkori emberek? Főztünk egy korabeli előételt.  
        Tengeri harapnivalók Horvátországból
        Tengeri harapnivalók Horvátországból
        Hamburger, hot-dog, pizza, gyros és szendvics hidegen vagy melegen. Ezeket esszük mi leggyakrabban, ha street food-ra vágyunk. De mit esznek a horvátok a tenger mellett?
        Hajdina a spájzban
        Hajdina a spájzban
        A kiegyensúlyozott étrend egyik alappillére a változatosság, érdemes nyitottnak lenni, új alapanyagokat kipróbálni. Ezúttal a hajdina felhasználására adok 10 tuti tippet!