28 HÁZI KIFLI a paprikáson, kefiresen és hagymáson át a sajtosig

Nem sok jobb dolog van, mint saját, házi készítésű kiflivel kezdeni egy hétvégi reggelt. Rákenni a kedvenc lekvárod, sok-sok vajat, vagy csak magában harapni. Nem kevés receptet mutatunk!

  1. 1.

    Sajtos-vajas kifli

  2. 2.

    Zabos vajas kifli

  3. 3.

    Fetás kiflik

  4. 4.

    Kis sós kifli

  5. 5.

    Szezámos-kefires kifli

  6. 6.

    Kefires kiflik

  7. 7.

    Zabos kifli

  8. 8.

    Búzacsírás-lenmagpelyhes kifli

  9. 9.

    Pofonegyszerű teljes kiőrlésű tejes kiflik

  10. 10.

    Sós kifli Dettytől

  11. 11.

    Kifli Tésztásfül konyhájából

  12. 12.

    Tejes kifli kovásszal

  13. 13.

    Tejfölös kiflik Ágitól

  14. 14.

    Házi kifli kelesztés nélkül

  15. 15.

    Fokhagymás foszlós kifli

  16. 16.

    Hagymás-paprikás kiflik

  17. 17.

    Teljes kiőrlésű vajas kiflik

  18. 18.

    Aszalt paradicsomos kiflik

  19. 19.

    Joghurtos kiflik

  20. 20.

    Francia kifli

  21. 21.

    Paleo kifli vagy zsömle

  22. 22.

    Puha zsíros kifli

  23. 23.

    Ropogós nosztalgia kifli

  24. 24.

    Tejes-vajas kifli

  25. 25.

    Lala kifli

  26. 26.

    Vajdasági kifli

  27. 27.

    Paprikás sós kifli

  28. 28.

    Vadkovászos kiflik sajttal szezámmaggal

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek