Vannak itt édesek: dióval, mákkal vagy lekvárral töltve, de sósak is, amelyek sajtot, sonkát vagy egyszerűen csak egy magos szórást kaptak. Mindegyik kifli, mindegyik kunkorodik, és mindegyik kiváló csemegének bizonyulhat karácsony előtt, alatt és után.
Ilyen finom és különleges péksüteményeket kevés boltban vagy pékségben találsz! Készítsd el őket otthon, egyszerűen, nyugiban, majd élvezd utánozhatatlan ízüket akár napokig is.
A kifli nagyon sok formát ölthet, és most nem a reggelire vett tejes, nosztalgikus, sós péksüteményre gondolunk, hanem az édes kiflikre. És míg természetesen ezeket is ehetjük reggelire, mégis a helyük egy délutáni tea vagy kávé mellett van.
Nem sok jobb dolog van, mint saját, házi készítésű kiflivel kezdeni egy hétvégi reggelt. Rákenni a kedvenc lekvárod, sok-sok vajat, vagy csak magában harapni. Nem kevés receptet mutatunk!
Tisztában vagyunk azzal, hogy a sonka nem hiányozhat a húsvéti lakomából, de vajon a vásárlásakor bele szoktál-e gondolni abba, hogy mennyire egészséges?
Fetás párnácskát, gerslirizottót, sárgatúrót, palóclevest, juhtúrókrémet is mutatunk, melyekbe mind-mind került valamiféle friss zöldfűszer, ettől pedig kirobbanóan zsengék és tavasziasak, sőt, húsvétra is beillenek.