Sűrített paradicsom

Sűrített paradicsom

Leírás

A hámozott és mag nélküli paradicsomot először passzírozzák, majd besűrítik. A sűrítés foka különböző lehet, minél magasabb a paradicsom tartalom, annál intenzívebb. A csomagoláson ezt (általában) feltűntenik. Kapható mini konzerv, de tubusos kivitelben is. Utóbbi előnye, hogy használat után visszazárható, így sokáig eláll felbontás után. . Mindig legyen belőle kéznél (vagyis kamrában, hűtőszekrényben). Használhatjuk koncentrált állapotában, vízzel, vagy más folyadékkal higítva, szószokhoz, mártásokhoz, levesekhez, illetve egy-rgy étel szép intenzív piros színének eléréséhez. Állaga a krémszerűen kenhetőtől a rostos, folyósig terjedhet. Forrás: tutitippek.hu

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás előtt kamrában, szekrényben, felbontás után hűtőben.

1649 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek