31 étel, amit januárban el kell készítened

A hideg, téli, zord időszakra való tekintettel tartalmas, melengető, ínycsiklandó fogásokat választottunk, hogy az ünnepek elmúltával is legyen valami örömünk.

  1. 1.

    Stefánia szelet

  2. 2.

    Tormás-sajtos sonkatekercs

  3. 3.

    Gyors túrós pogácsa

  4. 4.

    Sajtszósz házi torilla chipsszel

  5. 5.

    Duplakókuszos-csokis muffin

  6. 6.

    Sajtos-tejfölös-sonkás pogácsa

  7. 7.

    Sajttal töltött baconös fasírt

  8. 8.

    Mogyoróvajas csészék

  9. 9.

    Olasz lencseleves

  10. 10.

    Almás-mandulás golyók

  11. 11.

    Újévi korhelyleves Kittitől

  12. 12.

    Lazacos-pestós tésztasaláta

  13. 13.

    Mandarinos-mákos-mandulás cukormentes chiapuding

  14. 14.

    Lencsés korhelysaláta

  15. 15.

    Mogyoróvajas falatkák

  16. 16.

    Egyszerű whiskys csokoládéfudge

  17. 17.

    Konfitált malaccsászár

  18. 18.

    Töltött gomba 2.

  19. 19.

    Narancsos-csokis minimuffin

  20. 20.

    Vöröslencse-főzelék citromos húsgolyókkal

  21. 21.

    Kardamomos csokoládékrémes linzer

  22. 22.

    Nutellás-banános muffin

  23. 23.

    Reform diós sütemény

  24. 24.

    Téli káposztás lepény

  25. 25.

    Újévi lencse kolbászkákkal

  26. 26.

    Kólás kocka

  27. 27.

    Rozmaringos-fehérboros házi májas

  28. 28.

    Diós-fokhagymás padlizsántekercs

  29. 29.

    Baileys-krémes kosárka

  30. 30.

    Pikáns gombafejek

  31. 31.

    Dupla sajtos-jalapenos, baconbe tekert baguette

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!