31 étel, amit augusztusban el kell készítened

Elérkezett az év utolsó forró hónapja, ami még mindig sok finomságot tartogat számunkra. Csemegézzünk kedvünkre!

  1. 1.

    Szedres mille-feuille

  2. 2.

    Vaníliapudingos kosárka szilvakompóttal

  3. 3.

    Levendulás-szedres pezsgőkoktél

  4. 4.

    Áfonyás süti Marcsustól

  5. 5.

    Szilvás lepény 1.

  6. 6.

    Baconbe tekert grillezett kukorica

  7. 7.

    Étcsokihabos feketeszeder torta

  8. 8.

    Jamaicai kukoricaleves

  9. 9.

    Meggyes-mákos cukkini kocka gluténmentesen

  10. 10.

    Cukkinifőzelék lisztmentesen

  11. 11.

    Mexikói grillezett kukorica

  12. 12.

    Frissítő gyümölcsleves

  13. 13.

    Diós-szilvás süti

  14. 14.

    Vaníliás-fahéjas szilvakrémleves

  15. 15.

    Tejszínes-bazsalikomos cukkinikrémleves

  16. 16.

    Vegán, gluténmentes, laktózmentes kukoricakrémleves

  17. 17.

    Házi szilvás gombóc

  18. 18.

    Kapros-cukkinis túrós rétes

  19. 19.

    Zöldfűszeres rakott zöldség

  20. 20.

    Zöldségtócsni fokhagymás joghurttal

  21. 21.

    Balatoni főtt kukorica

  22. 22.

    Pavlova

  23. 23.

    Háromsajtos tarte zöldségspirállal

  24. 24.

    Áfonyás-fehércsokis muffin

  25. 25.

    Szedertorta

  26. 26.

    Joghurtos cukkinikrém

  27. 27.

    Áfonyás sajttorta a konyha világától

  28. 28.

    Tökéletes áfonyás pite

  29. 29.

    Csőben sült cukkinis tészta

  30. 30.

    Görögdinnyetorta

  31. 31.

    Paradicsomos-cukkinis csirke

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek