Csemegeuborka

Az egyik legkedveltebb savanyúság, pörköltek, sült húsok mellől nem hiányozhat az asztalon. Házilag is elkészíthetjük a savanyú uborkát: többféle eltevési mód közül válogathatunk, van aki a hideg vizes módszerre, van aki meleg vizes eltevésre esküszik.
Bármikor.
Kamrában, vagy egyéb hűvös helyen. Felbontás után pedig tegyük a hűtőbe a befőttesüveget.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
5 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Nincs mese, ma egy igazán laktató és kiadós egytálétel lesz az ebéded, ne is ellenkezz! Ezekből ráadásul tuti marad másnapra is...
NosaltyA frankfurti leves olyan étel, melyet már a menzán is sokat szerettünk. Most pedig, hogy beköszöntött az ősz, érdemes lehet otthon is elkészíteni, kis múltidézés gyanánt.
NosaltyHa nem akarunk sokat bajlódni a mai desszerttel, az egyik most következő sütésmentes süti lesz a megmentőnk. Mert a hűtőben is ugyanúgy készülhetnek csodás édességek!
NosaltyItt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.
Ha azt szeretnéd, hogy jövőre is sok virágot hozzanak a levendulák, akkor nem mindegy, hogy mikor metszed meg őket!
Minden káposztasaláta káposztás saláta, de ez visszafelé már nem ugyanúgy igaz. Ugyanis az egyik kedvenc alapzöldségünk megannyi különböző formában köretté alakulhat: nézzük most a legjobb recepteket.