Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertésragu Stroganoff módra

Sertésragu Stroganoff módra
Sertésragu Stroganoff módra
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi retro fogás. Jobbak bélszínből készítik, de nekem sovány tarjám volt otthon, így abból főztem.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst vékony csíkokra vágjuk, forró olajon serpenyőben megpirítjuk sóval és borssal.
  2. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, fokhagymát, és tovább pirítjuk vele kb. 5 percig, aztán felengedjük annyi vízzel, ami majdnem ellepi, és addig főzzük, míg a hús megpuhul.
  3. Ekkor hozzáadjuk a mustárt, felszeletelt csemegeuborkát és a tejszínnel elkevert keményítőt. Egy percig forraljuk, míg besűrűsödik.
  • költség: 1400 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 16
össznézettség: 22 850
elküldve: 4
receptkönyvben: 110
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: orosz
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

stroganoff tarjából, mustáros tejszínes hús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

286
sertéstarja 50 dkg
napraforgó olaj 1 ek
fokhagyma 3 gerezd
gomba 30 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
habtejszín 1 dl
csemegeuborka 2 közepes db
étkezési keményítő 1 csapott ek