Alapanyag Abécé

Nyúlhús

A nyúlhús fogyasztása nem a legjellemzőbb hazánkban (2-3 dkg/ fő/ év). Talán sokan nem is tudják, hogy még a baromfihúsnál is alacsonyabb a zsírtatartalma, és könnyen emészthető, ugyanakkor fehérjében gazdag. Beszerzése nem mindig egyszerű, és árfekvése is magasabb a baromfihúséhoz képest.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...