Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (2)

leírás

A legjobb ízű lepényhal. A Földközi-, Balti- és Északi-tengerben, valamint az Atlanti-óceán északi részén él. Finom állagú, hófehér, szálkamentes húsáért kedvelt, mely vékonysága miatt pillanatok alatt elkészíthető.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

A friss nyelvhalat legjobb azonnal felhasználni.

Nyelvhal alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Missa
        Missa Sun, 2012-12-09 13:18

        Én a besózott, beborsozott (fehérbors) halszeleteket lisztbe forgatom, jól lerázom és forró vajban kisütöm. A kisült szeleteket tálra teszem, frissen vágott petrezselyem zölddel gazdagon megszórom. A vajba, amiben sütöttem a halat egy kifacsart citromlevet teszek, és felforralom. Ez a vajban levő sült liszttel mártás lesz és fórrón ráöntöm a petrezselymes halra. Párolt zöldségekkel körítem. Ha jól tudom ez az elkészítési mód a Molnárné módra. De nagyon finom!

        Ruszkicsaj
        Ruszkicsaj / Ruszkicsaj Thu, 2011-06-09 11:57

        Nemrég ettem először ilyen halat........IMÁDOM, SZERETEM, a legfinomabb hal, amit valaha ettem!!!!!!!!!! Sózva, panírozva, kirántva, salátával.... Nálam sláger lett!!! :-))))))