Alapanyag Abécé

Uborka

Az uborka egyike a legrégebben termesztett zöldségfajoknak, Indiából került hozzánk. Fajtái közé tartozik a kígyóuborka, a fürtös uborka, a csemege uborka, a saláta- vagy félhosszú uborka. Az uborka az egyik legegészségesebb zöldség, aminek fogyasztásával a hidratációnkat is segítjük.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...