31 étel, amit májusban mindenképp próbálj ki, mert isteni

Szépek, mutatósak, színesek, illatosak, és egy az egyben májusiak! Főzzünk és süssünk a hónapban a maradék medvehagymával, retekkel, spárgával, újkrumplival, eperrel, friss zöldekkel!

  1. 1.

    Medvehagymás zsírban sült hús

  2. 2.

    Spárgamimóza (Asparagus Mimosa)

  3. 3.

    Egyszerű vegán tojáskrém

  4. 4.

    Kubai fahéjas süti - bocado de principe

  5. 5.

    Céklalekvár

  6. 6.

    Indiai spenótos csirke (Saagwala)

  7. 7.

    Epres tiramisutorta

  8. 8.

    Spárgás csirkecombok misós vajban

  9. 9.

    Gyors spárga tempura

  10. 10.

    Epres-rebarbarás cobbler

  11. 11.

    Fermentált spárga

  12. 12.

    Tejben főtt sertéskaraj zsályával (Maiale al Latte)

  13. 13.

    Húsmentes lencsés székelykáposzta

  14. 14.

    Tejszínben karamellizált tojás

  15. 15.

    Fütyülő sárgarépa-krémleves

  16. 16.

    Medvehagymás mangalicazsír

  17. 17.

    Epres sajttorta-lasagne

  18. 18.

    Újburgonya-saláta házi majonézzel

  19. 19.

    Újburgonya "tócsni"

  20. 20.

    Hideg lazac és fűszeres újburgonya kapros joghurttal és paprikaolajjal

  21. 21.

    Óriás piskótatekercs-torta

  22. 22.

    Frissítően tavaszi citromos zöldborsókrém

  23. 23.

    Tavaszi spárgás carbonara

  24. 24.

    Tavaszi zöldségtócsni

  25. 25.

    Francia krémes, ahogy mi szeretjük

  26. 26.

    Reteklevélpesztós rizottó

  27. 27.

    Tavaszi chop suey

  28. 28.

    La coquiflette, a csőben sült, francia sajtos tészta

  29. 29.

    Mangós tápiókapuding

  30. 30.

    Spenótos tészta csirkével

  31. 31.

    Az eredeti Cézár-saláta

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Hiába nem néz ki jól egy sütemény, az íze a...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Májusban Szakál Benjámint ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Benjámin!

Nosalty

További cikkek