30 gyönyörű recept, amit júniusban mindenképpen próbálj ki

Egyre mélyebbre merülünk a nyárba, a hőfokok kúsznak felfele, mi pedig éhezünk a friss, harsanós szezonális alapanyagokra. Lesz itt júniusban még egy kis spárga és eper, de természetesen újkrumpli, málna, áfonya, tök, cukkini, spenót, sóska, cseresznye is.... a sornak pedig nincs vége! Főzzetek velünk júniusban is!

  1. 1.

    Epres crumble

  2. 2.

    Fordított spárgás-sonkás mini tartok

  3. 3.

    Karalábés húsgombóc Hajdú Annától

  4. 4.

    Húsmentes töltött cukkini

  5. 5.

    Rebarbaralekvár

  6. 6.

    Könnyű cseresznyés clafoutis

  7. 7.

    Zöldfűszeres gerslivel és pulykával töltött karalábé sóskamártással

  8. 8.

    Töltött padlizsán

  9. 9.

    Vegán cseresznyés muffin

  10. 10.

    Pop tart, az epres minipite

  11. 11.

    Cukkinis tökfőzelék

  12. 12.

    Mutabal, a közép-keleti sült padlizsánkrém

  13. 13.

    Egyszerű rakott karfiol

  14. 14.

    Sült karfiol tahiniszósszal

  15. 15.

    Klasszik lángos

  16. 16.

    Frissítően tavaszi citromos zöldborsókrém

  17. 17.

    Sóskafőzelék tükörtojással

  18. 18.

    Hideg lazac és fűszeres újburgonya kapros joghurttal és paprikaolajjal

  19. 19.

    Pavlova torta tejszínkrémmel és nyári gyümölcsökkel

  20. 20.

    2 hozzávalós spenóttészta

  21. 21.

    Mázas málnás tekercsek

  22. 22.

    Könnyű nyári paradicsomos húsgombóc

  23. 23.

    Áfonyás ökörszemek

  24. 24.

    Kapros-majonézes újburgonya-saláta sült hagymával

  25. 25.

    Szuperkrémes spenótfőzelék

  26. 26.

    Tepsis csirkecomb krumplival

  27. 27.

    Sóskavajas tészta fenyőmaggal

  28. 28.

    Olasz paradicsomos húsgombócok (Polpette al sugo)

  29. 29.

    Mákos-meggyes bögrés süti

  30. 30.

    Ayran, az ellenállhatatlan török joghurtital

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek