Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti Ételhoroszkóp: a csillagjegyed alapján segítünk, ha nem tudod, mit főzz

Ha a héten megint felvetődik a kérdés, mit főzz, és nem jutsz dűlőre, ne habozz, dönts a saját csillagjegyed szerint!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot – így a főzelékeket is állandóan beépíti a hetébe:

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Így, böjt idején, de böjttől függetlenül is imádja a vega fogásokat:

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A héten nagy rohanásban lesz, gyors finomságokra lesz csak ideje:

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat – ezért most kicsit rájuk fér a diéta:

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Mániái a nagyi féle finomságok, végre rávette magát, hogy megsüti valamelyik klasszikust:

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Imádja a nagyon szaftos húsételeket, a héten ezekre szavaz:

 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A héten a sertéshúsé a főszerep, a csirkére kicsit ráunt a család:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A héten kicsit visszafogja a húst, sokat főz és süt tojással:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus – hiába, itt a csirkemell a kedvenc:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Kell az energia, akár házi müzliszeletek formájában is:

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Sok lesz az ünnepnap, szülinap, ezért hoztunk nekik pár tortát:

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Palacsintaimádata nem csitul, a héten sem:

ÉS EZEKET LÁTTAD?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!