Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Frankfurti saláta újragondolva

Frankfurti saláta újragondolva
Frankfurti saláta újragondolva
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (18)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lehet, hogy a kel nem szerepel az „igazi” frankfurti salátában, de nekem így az igazi.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és ha kihűlt, kis kockákra vágjuk.
  2. A kelt csíkokra vágjuk, és leforrázzuk.
  3. A vöröshagymát félkarikára vágjuk, és belekeverjük a tartármártásba.
  4. A virsliket karikára vágjuk.
  5. A burgonyát, a kelt, a virsliket a hagymás tartárba keverjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd 1-2 órára a hűtőben hagyjuk összeérni az ízeket.
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 19 202
elküldve: 2
receptkönyvben: 230
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Mancika

Mióta szakács: 2010.01.07.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

frankfurti saláta, frankfurti saláta kínai kellel, virslis saláta

Hozzászólások (18)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

512
virsli 20 dkg
burgonya 2 közepes db
kínai kel 15 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
tartármártás 1.5 dl
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint