31 étel, amit márciusban meg kell főznöd!

Alig vártuk már, hogy jöjjön a tavasz - ráadásul idén a Húsvét is erre a hónapra esik. Le ne maradj a szezonális finomságokról, elhoztuk a hónap slágereit!

Az évszakváltások körül általában már nagyon várjuk az új, szezonális zöldségeket és gyümölcsöket. Végre március van, jöhetnek a zsenge medvehagymalevelek, a friss retek, az újhagyma, és néhány kifutónak számító téli gyökérzöldség frissített verziója. Főzd le velünk te is a márciusi ajánlatot!

  1. 1.

    Nápolyi articsóka

  2. 2.

    Tejszínes káposzta

  3. 3.

    Káposztasaláta citromos dresszinggel

  4. 4.

    Sült kelbimbó

  5. 5.

    Rumbledetumps

  6. 6.

    Háromhagymás-krémleves medvehagymás krutonnal

  7. 7.

    Medvehagymás Lala kifli

  8. 8.

    Csirkés karfiolsült

  9. 9.

    Tavaszi tarhonya

  10. 10.

    Csípős töltött tojás

  11. 11.

    Maradékmentő sonkás töltött krumpli

  12. 12.

    Sírásmentes ecetes tormakrém

  13. 13.

    Prasorizo

  14. 14.

    Krémsajttal töltött zellerszár

  15. 15.

    Tormás-citromos krumplisaláta

  16. 16.

    Mézes-mustáros sült sonka

  17. 17.

    Céklás töltött tojás

  18. 18.

    Báránygombócok barackpálinkás mártásban

  19. 19.

    Fűszeres bárányragu gránátalmával és mogyoróval

  20. 20.

    Tavaszi saláta

  21. 21.

    Zabpelyhes répás kocka

  22. 22.

    Kalácstölcsér sonkás tojássalátával

  23. 23.

    Tojáslinzer

  24. 24.

    Sütőben sült “kerti álom” rizs

  25. 25.

    Rakott kelkáposzta 4. - több húsos

  26. 26.

    Dim sum

  27. 27.

    Szezámos csirkemell ázsiai salátával

  28. 28.

    Tavaszi tésztasaláta friss retekkel

  29. 29.

    Reteklevél-krémleves

  30. 30.

    Tavaszi saláta árvácskával

  31. 31.

    Marhahúsos burrito

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek