31 étel, amit januárban el kell készítened!

Dobd fel a januárt pár szuper fogással - 31 szezonális ínyencfalattal készültünk, amitől a hideg téli hónap is szebb lesz.

Azt hiszed, a január kulinárisan unalmas hónap? pedig rengeteg mindennek van ilyenkor szezonja! Édeskrumpli, sárgarépa, kelbimbó, kelkáposzta, póréhagyma, salotta, gránátalma, és még sorolhatnánk. Azért ezekből az alapanyagokból már sok izgalmasat ki lehet hozni! Lássuk, mi a mi 31 kedvencünk januárra!

  1. 1.

    Sültkelbimbó-főzelék pirított mandulával

  2. 2.

    Önmagával töltött édesburgonya

  3. 3.

    Pórés kukoricaleves

  4. 4.

    Nyugat-afrikai földimogyoró leves

  5. 5.

    Kelkáposztás paradicsomos csirkeragu gerslivel

  6. 6.

    Céklás humusz ropogós pitával

  7. 7.

    Endívia saláta kéksajttal és baconnel

  8. 8.

    Citrusos-gránátalmás kacsasaláta

  9. 9.

    Kelbimbósaláta

  10. 10.

    Fűszeres bárányragu gránátalmával és mogyoróval

  11. 11.

    Korianderes répaleves

  12. 12.

    Túróval és póréval rakott polenta

  13. 13.

    Grillezett sajtos karfiolkenyér

  14. 14.

    Kerekrépa gratin

  15. 15.

    Póréhagymás karfiolkrémleves

  16. 16.

    Mandarinos fatörzs

  17. 17.

    Almás-vörösáfonyás felfújt

  18. 18.

    Lazac céklaágyon

  19. 19.

    Almás sertésszűz

  20. 20.

    Polenta kelkáposztával

  21. 21.

    Sült céklás rizottó rukkolával és kecskesajttal

  22. 22.

    Téli caprese

  23. 23.

    Kelkáposztás-szalonnás tészta buggyantott tojással

  24. 24.

    Almás gyűrűkalács

  25. 25.

    Csirkés karfiolsült

  26. 26.

    Almás krumpli hurkamorzsával

  27. 27.

    Sajtos karfiolkrémleves

  28. 28.

    Mediterrán csicseriborsós édeskrumpli

  29. 29.

    Pásztorpite ahogy Gréti készíti

  30. 30.

    Téli minestrone Anna konyhájából

  31. 31.

    Ráérős chili con carne

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek