Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Endívia saláta kéksajttal és baconnel

Endívia saláta kéksajttal és baconnel
Endívia saláta kéksajttal és baconnel
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gasztro magazinból jött az alapötlet, ez lett a végeredmény.

hozzávalók / 2 adag

A salátához

Az öntethez

ajánlat

Szőlővel is nagyon finom, vagy aszalt gyümölcsökkel, és aki szereti, tehet még rá egy kis diót is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnaszeleteket feldaraboljuk, és kisütjük.
  2. Közben az öntethez a hozzávalókat összekeverjük a sajt felével.
  3. A saláta felét leveleire szedjük, és feldaraboljuk, a másik felét cikkekre vágjuk.
  4. A zöldalmát felkockázzuk.
  5. A darabolt salátát és az alma felét az öntet nagy részével összekeverjük, elosztjuk a tányérokra, majd a cikkekre vágott salátát is rátesszük, a maradék almával együtt.
  6. A maradék öntetet elosztjuk a salátacikkeken, a sajtot rátördeljük, megszórjuk a kisült bacon darabokkal, és a felaprított snidlinggel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 20 967
elküldve: 4
receptkönyvben: 231
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Zuzu

Mióta szakács: 2010.03.13.
49 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

endíviás-kéksajtos saláta baconnel

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

554
cikória 30 dkg
kéksajt 15 dkg
bacon 3 szelet
alma 1 közepes db
snidling 1 ek
olívaolaj 2 ek
görög joghurt 3 ek
tej 4 ek
bors 0 ízlés szerint